Menu
Print Coli Cu Antet – Facturi Personalizate Policromie
04/02/2010 Oferte Speciale - Promotii !!!

Adi Center va propune o super oferta pentru servicii de print coli cu antet si facturi personalizate in policromie pe suport hartie de 80 g/mp, preturile mici fiind accesibile pentru orice tip de buget (facturile se personalizeaza doar cu elemente grafice tiparite pe background cu transparenta, fara inseriere).

Colile cu antet si facturile personalizate cu elementele de identificare ale companiei (firmei) dumneavoastra au un rol esential in imbunatatirea campaniilor actuale de marketing, determinand o promovare mult mai eficienta a imaginii firmei.

Colile cu antet si facturile personalizate (print in policromie) cu logo-ul, adresa, numerele de telefon, website-ul si alte date ale companiei (firmei) sunt similare cartilor de vizita, insa avand un pret mult mai redus.

Pentru comenzi, va rugam sa precizati prin intermediul formularului de contact datele care doriti sa apara pe foile cu antet, respectiv pe facturile personalizate prin servicii de print in policromie (inclusiv logo firma ca fisier imagine). Comanda Acum

Oferta De Preturi Servicii Print Coli Cu Antet Si Facturi Personalizate Policromie

Numar BucatiPret Cu TVA(exprimat in RON)
10000,15
20000,13
30000,10
40000,09
50000,08
100000,07

Comments are closed
**** *