Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Pixuri Personalizate


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital | Tipar Carti | Cadouri Personalizate | Editura StudIS | Legatorie >> Personalizari Diverse >> Pixuri Personalizate

Adi Center va ofera o gama variata de pixuri pentru personalizare si personalizate care pot fi utilizate pentru promovarea imaginii firmei dumneavoastra in cadrul campaniilor de marketing.

Catalog Pixuri Pentru Personalizare Prin Serigrafie Sau Tampografie

Puteti alege la cele mai mici preturi ale pietei variate modele pixuri personalizate de diverse culori (rosu, galben, verde, argintiu, albastru,alb), pixuri personalizate metalice, pixuri personalizate de lux.

pixuri-personalizate-festudis-iasi-2010

Pixurile personalizate pot fi utilizate ca materiale publicitare (promotionale) in cadrul oricarei campanii de marketing.

Daca doriti sa personalizati pixurile preferate de dumneavoastra, Adi Center ofera la cel mai mic pret servicii de personalizare pixuri prin serigrafie si tampografie.

Preturile pentru serviciile de personalizare pixuri depind de numarul de culori utilizate si cantitatea de pixuri comandata pentru personalizare.

Pentru a afla o oferta de pret pentru personalizare pixuri prin serigrafie si tampografie, va rugam sa utilizati formularul de contact sau apelati  0745.263.620.

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Personalizari Diverse.

.

Trackback