Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Politica de confidentialitate

Politica de confidenţialitate şi protecţia datelor cu caracter personal

Parlamentul European și Consiliul Europei au adoptat, în data de 27 aprilie 2016, Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulaţie a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor – RGPD). Regulamentul (UE) 2016/679 a fost publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii L119 din 4 mai 2016, iar prevederile lui sunt direct aplicabile în toate statele membre ale Uniunii Europene, începând cu data de 25 mai 2018. Regulamentul (UE) 2016/679 impune un set unic de reguli privind protecţia datelor cu caracter personal, înlocuind Directiva 95/46/CE și, implicit, prevederile Legii nr. 677/2001.

S.C. ADI CENTER S.R.L. cu sediul social în Vatra Dornei, str. Unirii nr. 134, jud. Suceava, punct de lucru cu sediul în Iași, Șoseaua Ștefan cel Mare, nr. 5, Târgușor Copou, înregistrată la Registrul Comerţului Suceava sub nr. J33/485/2002, cod fiscal RO14865894, tel./fax 0231.217.754, e-mail adicenter@yahoo.com, prelucreaza in conditii de maxima siguranta si confidentialitate o cantitate minima de date cu caractere personal de la persoane fizice, necesara indeplinirii atributiilor legale ( intocmirea contractelor de prestari servicii, vanzarea de servicii si produse, emiterea facturilor fiscale, realizarea comertului la distanta, livrarea produselor prin curier rapid ).

S.C. ADI CENTER S.R.L. prelucreaza in cazul persoanelor fizice in mod exclusiv doar datele cu caracter personal necesare pentru emiterea facturilor fiscale ( Nume, Prenume, Telefon, Adresa, CNP ), pentru livrarea produselor ( Nume, Prenume, Adresa, Telefon ) si adresa de email, care este necesara pentru pentru comunicarea prin email a simularilor grafice digitale, respectiv a statusului comenzilor si pentru primirea datelor personale ( Nume, Prenume, Telefon, Adresa, CNP ) in format electronic de SC Adi Center SRL.

In cazul datelor de livrare ( Nume, Prenume, Adresa, Telefon ), acestea vor fi furnizate companiilor prestatoare de servicii de curier rapid pentru a se putea efectua livrarea produselor la beneficiar.

Datele cu caracter personal sunt comunicate SC Adi Center SRL  de catre persoanele fizice offline la punctele de lucru sau online prin intermediul formularului de contact ( comanda ) sau formularului de comanda plasata prin cosul de cumparaturi.

Pentru a beneficia de produsele si serviciile S.C. ADI CENTER S.R.L. persoanele fizice isi exprima acordul pentru furnizarea datelor cu caracter personal indicate mai sus si respectiv isi exprima acordul pentru prelucrarea acestora de catre S.C. ADI CENTER S.R.L. si respectiv de catre firmele de curierat a datelor personale necesare efectuarii livrarii produselor ( nume, prenume, telefon, adresa )

Datele personale prelucrate de S.C. ADI CENTER S.R.L. nu vor fi transmise la terte persoane ( cu exceptia datelor de livrare necesare companiilor prestatoare de servicii de curier rapid pentru livrare produse la beneficiar )  si nici utilizate de SC Adi Center SRL pentru email marketing.

Persoanele fizice care au furnizat Societatii Comerciale Adi Center SRL datele cu caracter personal mentionate mai sus au urmatoarele drepturi:

  • dreptul de a fi informate privind prelucrarea datelor si de acces ( se poate solicita prin email la adicenter@yahoo.com o copie a datelor prelucrate)
  • dreptul de a solicita modificarea datelor personale si stergerea datelor personale

  • dreptul de a cere restrictionarea prelucrarii datelor

  • dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-un format structurat si de a cere transmiterea acestor date personale catre un alt operator (dreptul la portabilitatea datelor)

  • dreptul de a se opune la prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul incetarii prelucrarii acestora

Solicitarile privind orice aspect care se refera la datele cu caracter personal ale persoanelor fizice prelucrate de SC Adi Center SRL, se trimit prin email la adresa adicenter@yahoo.com

Mai multe informatii generale despre Protectia Datelor cu Caracter Personal puteti gasi in link-urile de mai jos:

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa