Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Cani Personalizate Prin Sublimare


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital Tipar Digital Tipar Carti Tipografie Promotionale Personalizate Editura StudIS Print Imagini Dimensiuni Mari Cani Personalizate Tricouri Personalizate >> Personalizari Diverse >> Cani Personalizate Prin Sublimare

Cani personalizate prin sublimare – Preturi de la 10 RON (TVA INCLUS)

Vizualizati Modele Cani Albe Pentru Sublimare

Vizualizati Modele Cani Termosensibile Pentru Sublimare

Vizualizati Modele Cani Fluorescente Pentru Sublimare

In momentul in care va hotarati sa efectuati o comanda de cani personalizate prin sublimare trebuie sa tineti seama de faptul ca procesul de sublimare se efectueaza doar pe cani tratate special – nu si pe cani obisnuite.

Canile personalizate, la fel ca si tricourile personalizate pot fi utilizate cu preturi de cost minime si eficienta maxima ca mijloc eficient de promovare a imaginii firmei dvs in cadrul oricarei campanii de marketing.

Canile personalizate pot fi de asemenea oferite cadou persoanelor dragi sau colaboratorilor dvs.

Adi Center va pune la dispozitie cani personalizate prin sublimare cu orice tip de imagine, design grafic sau text, astfel ca puteti sa personalizati un numar oricat de mare de cani din ceramica sau termosensibile cu imaginile dorite la un pret de cost competitiv.

Canile termosensibile sunt capabile sa afiseze un anumit mesaj, imagine sau logo la schimbarea brusca a temperaturii materialului constituent al canii.

Canile personalizate prin sublimare nu se degradeaza la expunerea la temperaturi mari (de exemplu se pot introduce in cuptoare cu microunde) sau la interactiuni mecanice.

Canile personalizate prin sublimare au o rezistenta indelungata in timp si utilizeaza sublimarea ca tehnologie de imprimare logo, nume, imagini sau orice altceva va imaginati dvs, pe cani din ceramica sau termosensibile.

Atat materialul din care sunt realizate canile, cat si grafica de personalizare sunt de o inalta calitate. Culorile sunt vii, iar gradul de reproductibilitate a culorilor este de aproximativ 100%.

Preturile canilor personalizate sunt extrem de mici pentru piata din Iasi si poate chiar si pentru potentialii clienti din alte orase.

Pentru o oferta de pret functie de tipul comenzii dvs, contactati-ne acum:

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Subiect Mesaj

Detalii Mesaj

Sunt de acord cu Politica de confidentialitate
Aflati Politica de confidentialitate a datelor personale

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Personalizari Diverse.

.

Trackback