Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Print Outdoor


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital Tipar Digital Tipar Carti Tipografie Promotionale Personalizate Editura StudIS Print Imagini Dimensiuni Mari Cani Personalizate Tricouri Personalizate >> Print De Dimensiuni Mari, Print Indoor | Outdoor >> Print Outdoor

Print Banner Outdoor (Cerneala Eco Solvent) O Fata Cu Tot Cu Finisaj 8 EURO/mp+TVA

Print Autocolant Outdoor (Cerneala Eco Solvent) O Fata Cu Tot Cu Finisaj 8 EURO/mp+TVA

Pentru alte tipuri print-uri outdoor preturile se negociaza functie de gradul incarcarii (suprafata acoperita), tipul materialului suport pentru print si tipul finisajelor.

Pentru a reduce pretul de cost pentru print-ul dvs outdoor, va sugeram sa alegeti o dimensiune mai mare pentru print outdoor, deoarece pretul total de cost scade pe masura ce suprafata printabila este mai mare: costurile finisajelor sunt mai mici pentru lucrari de print outdoor de dimensiuni mai mari.

Rezolutia maxima pentru print outdoor (indoor) cu cerneala eco solvent este 1440 x 1440 dpi (latime maxima aproximativa 1,6 m, lungime maxima aproximativa 40 m).

Imaginile au o stralucire si densitate unica a culorilor astfel incat ele arata foarte bine pentru ochiul uman atat de la distanta mica, cat si de la distanta mare.

Print-ul (tiparul) indoor si outdoor pe material de dimensiuni mari permite obtinerea imaginilor naturale de o inalta calitate cu o densitate maxima a culorilor, pe o gama variata de medii de tiparire.

Print-ul outdoor este recomandat pentru realizarea impactului maxim in cazul efectuarii campaniilor de marketing de tip corporate (si nu numai) cu preturi de cost minime.

Materialul tiparit in forma finala prezinta cele mai fine aspecte ale design-ului grafic la un nivel impresionant al detaliilor, datorita obtinerii parametrilor maximi ai naturaletii si intensitatii vii ale culorilor. Practic, continutul tiparit poate reda cu acuratete toate efectele speciale ale design-ului grafic.

Calitatea superioara a imaginii este asigurata de culorile materialelor tiparite destinate uzului outdoor: durabile, bogate in nuante, reflexii si alte efecte.

Print-ul outdoor efectuat de Adi Center, in afara de calitatea ireprosabila a imaginilor avand culori dense si vibrante, de asemenea are proprietatea de durabilitate maxima in decursul timpului datorita rezistentei crescute la interactiuni mecanice, termice si cu radiatiile ultraviolete.

Tehnologia de ultima ora utilizata la Adi Center pentru print outdoor permite obtinerea imaginilor cu rezolutie inalta, contrast maxim si culori solide.

La Adi Center puteti tipari in conditii optime aproape orice tipuri de sisteme outdoor, de exemplu panouri, bannere, afise de perete, windows graphics, afise vitrine, postere pentru evenimente, backlituri (backlit displays) in culori vii, tablouri pe panza (print pe panza) si altele.

Pentru print outdoor aveti la dispozitie o larga varietate de medii de printare: banner (frontlit, backlit, blockout), autocolant vinil, window graphics, material pvc perforat, folie termospeciala inkjet pentru policromii, hartie blueback, whiteback, canvas (panza).

Print Outdoor:

– banner pentru iluminare frontala (din fata) sau din spate si cu dubla-fata
– casete luminoase
– mesh
– steaguri si totem-uri
– decor masini si vitrine
– print outdoor autocolante masini
– canvas (print pe panza)

Calculatorul de preturi pentru print de imagini (fotografii) de dimensiuni mari (indoor si outdoor) se poate utiliza pentru evaluarea rapida a acestor tipuri de servicii.

Detalii print imagini dimensiuni mari destinate uzului outdoor

Detalii print fotografii dimensiuni mari destinate uzului indoor

Preturile serviciilor de print imagini (fotografii) de dimensiuni mari sunt calculate in moneda EURO.

Dumneavoastra trebuie doar sa introduceti valorile pentru lungimea si latimea reala a print-ului exprimate in metri (m). Calculatorul va evalua si va afisa in mod automat suprafata totala a print-ului, pretul unui metru patrat de material print-at (tiparit), pretul total fara TVA exprimat in EURO si pretul cu TVA exprimat in EURO.

Calculator Preturi Print Imagini Dimensiuni Mari

Comenzile se trimit pe adresa de email adicenter@yahoo.com

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Print De Dimensiuni Mari, Print Indoor | Outdoor.

.

Trackback