Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Insigne Personalizate – Cocarde Nunti – Marturii Pentru Nunta


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital | Tipar Carti | Cadouri Personalizate | Editura StudIS | Legatorie >> Personalizari Diverse >> Insigne Personalizate – Cocarde Nunti – Marturii Pentru Nunta

Adi Center va ofera insigne rotunde mici personalizate cu  imagini (insignele au diametrul de 3,1 cm) la pretul promotional de doar 2,1 RON (TVA inclus).

Comanda Acum

Sugestii de utilizare a insignelor rotunde mici personalizate cu imagini

Insignele personalizate cu imagini reprezinta o alternativa inovativa pentru cocarde pentru nuntasi – versiunea traditionala de cocarde pentru nunti fiind reprezentata de flori artizanale de diverse marimi si culori.

Insignele de rever sau insigne marturii pentru nunti este o solutie moderna si ieftina pentru inlocuirea cocardelor de nunta traditionale, solutie agreata in Romania la scara larga, conform unui studiu de piata realizat in perioada cuprinsa intre anii 2007-2009, privind consumul (cererea) de insigne personalizate pentru nunti.

Cu alte cuvinte puteti inlocui cocardele traditionale pentru nuntasi (florile artizanale) cu insigne de rever personalizate cu imagini , o amintire placuta oferita persoanelor dragi care subliniaza caracterul personal si unicitatea  unei nunti – eveniment memorabil al vietii dumneavoastra.

Alaturi de insignele personalizate cu imagini pentru nunta, ca marturii de nunta s-ar mai putea asocia si brelocuri personalizate cu imagini.

Puteti achizitiona de la Adi Center brelocuri personalizate cu imaginile dumneavoastra la pretul de doar 0,7 RON (TVA) inclus. Comanda Acum Insigne Cocarde Pentru Nunta (Marturii Pentru Nunta) Si Breloc Marturii Pentru Nunta.

Alte sugestii de utilizare a insignelor rotunde mici, personalizate cu imagini:

  • insigne personalizate cu imagini pentru firme (corporate) pentru campanii de marketing, promotii
  • insigne personalizate pentru cluburi sportive
  • insigne personalizate pentru mall-uri, super market-uri, agentii de turism, restaurante
  • insigne personalizate emo
  • insigne personalizate de rever
  • insigne electorale, comice
  • insigne personalizate pentru Dragobete, insigne personalizate pentru Ziua Indragostitilor, insigne personalizate pentru 1 Martie (insigne martisor), insigne personalizate pentru 8 Martie-Ziua Internationala A Femeii, insigne personalizate pentru 1 Iunie Ziua Internationala A Copilului
  • insigne scolare

Galerie De Imagini Insigne Mici (Rotunde) Personalizate

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Personalizari Diverse.

.

Trackback