Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

USB-uri de tip carti de vizita personalizate – USB Card cu Personalizare Gratuita


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital | Tipar Carti | Cadouri Personalizate | Editura StudIS | Legatorie >> Oferte Speciale - Promotii !!! >> USB-uri de tip carti de vizita personalizate – USB Card cu Personalizare Gratuita

Adi Center ofera USB-uri de tip carti de vizita cu personalizare gratuita policromie fata verso ( capacitate stocare 8 GB ) la pretul de 30 lei/bucata TVA inclus prin metoda de print UV led ( personalizare fata verso inclusa ). Pretul este valabil exclusiv in limita stocului actual si nu include si transferul de date ( informatie digitala ) pe USB.

Comenzile se trimit prin email la adicenter@yahoo.com impreuna cu grafica de imprimat pe cele doua fete ale USB-ului tip card ( pretul de 30 lei / bucata TVA inclus este acelasi si pentru USB tip carte vizita imprimat pe o singura fata ).

USB-urile de tip carti de vizita personalizate policromie ( USB-uri personalizate policromie in forma de card bancar ) prezinta in utilizare diverse avantaje in campanii de marketing ca obiect promotional dar in acelasi timp poate fi si un cadou inedit sau un gadget util pentru stocarea informatiilor digitale in bune conditii.

Din punctul de vedere al spatiului ocupat si al manipularii, USB-urile de tip carti de vizita personalizate ( USB-uri personalizate in forma de card bancar ) avand dimensiunile de 8,4 cm lungime, 5,4 cm latime si doar 3 mm grosime, se pot depozita alaturi de celelalte carti de vizita clasice in orice suport pentru carti de vizita ( port card-uri ) sau portmoneu.

In campaniile de marketing, USB-urile de tip carti de vizita personalizate ( USB-uri personalizate in forma de card bancar ) putand fi folosite pentru stocarea informatiilor digitale vor determina persoanelor care le receptioneaza un interes mult mai crescut in a le pastra in comparatie cu cartile de vizita clasice.

Astfel, se maximizeaza numarul de interactiuni al persoanei cu imaginea unei companii ( produs, brand, etc. ), in consecinta crescand eficienta campaniei de marketing si gradul de incredere in produsele ( serviciile ) companiei promovate prin intermediul continutului imprimat pe suprafata externa a USB-urilor de tip carti de vizita personalizate ( USB-uri personalizate in forma de card bancar ) si / sau prin informatia digitala instalata pe USB ( de exemplu: catalog produse in format electronic cu link-uri la magazinul online).

USB-urile de tip carti de vizita personalizate policromie ( USB-uri personalizate policromie in forma de card bancar ) reprezinta si o idee de cadou inedit deoarece pot fi personalizate cu orice mesaj.

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Oferte Speciale - Promotii !!!.

. Both comments and pings are currently closed.