Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Print Digital Online – Tipar Digital Online – Comenzi Online

Adi Center se numara printre companiile de print digital ( tipar carte – calculator preturi tipar carte ),  (tipar digital) din Romania care accepta comenzile dumneavoastra online prin email.

Castigati mai mult timp trimitand comanda la adresa de email adicenter@yahoo.com sau prin intermediul formularului de comanda de mai jos.

Daca fisierul dumneavoastra ocupa pe hard disk un spatiu mai mare, puteti utiliza serviciile gratuite de transfer fisiere online prin email Transfer.RO sau wetransfer.com ( specificand adresa de email adicenter@yahoo.com si detaliile comenzii dumneavoastra in campul corespunzator din formularul de transfer gratuit fisiere online. Cu un singur click fisierele dumneavoastra ajung in Inbox-ul contului de email adicenter@yahoo.com, chiar daca nu va logati la serviciul dumneavoastra de email favorit si in schimb utilizati un serviciu online gratuit de transfer de fisiere.

Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat).

Va rugam sa specificati un numar de telefon valid, detaliile comenzii, datele de facturare si o adresa valida in cazul comenzilor efectuate din alte orase decat Iasi.

Daca nu reusiti sa ne trimiteti documentele dumneavoastra prin intermediul formularului de contact de mai jos, va rugam sa utilizati adresa de email: adicenter@yahoo.com.

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Subiect Mesaj

Detalii Mesaj

Sunt de acord cu Politica de confidentialitate
Aflati Politica de confidentialitate a datelor personale


Departament Productie:

Email: adicenter@yahoo.com

Telefon/Fax: 0232.217.754

Mobil: 0745.263.620

Departament Contabilitate

Telefon: 0332.567.567

Program De Lucru:

Luni-Vineri: 8.00-22.00;

Sambata: 9.00-15.00

La Adi Center va garantam cel mai bun raport calitate/pret din oras – convingeti-va singuri de ce sloganul nostru a fost dintotdeauna “Noi ne diferentiem!”. Ne diferentiem prin faptul ca punem calitatea serviciilor noastre si satisfactia clientului pe primul loc.

Adi Center va ofera servicii de tipar digital color A4 si A3, pe hartie lucioasa, cartoane lucioase de diferite gramaje, cartoane speciale, hartie de calc, invitatii de nunta, carti de vizita, ziare de nunta, albume foto profesionale, albume foto pentru gradinita, albume foto pentru scoli, albume foto pentru licee, pixuri personalizate prin serigrafie, marturii nunti, albume foto pentru nunti, servicii de legatorie de lux albume foto cu coperti de piele, legatorie cu coperti de piele teze de doctorat.

Calitatea ridicata a serviciilor oferite este garantata de profesionalismul si de experienta echipei noastre. Ca sa nu mai mentionam ofertele de sezon si reducerile substantiale oferite pentru tiraje mai mari. Garantam calitate, garantam profesionalism, toate la preturi convenabile!

Succesul afacerii dumneavoastra depinde in mare parte de imaginea pe care o promovati si care se intipareste in ochii si mintea clientilor.

Noi va oferim servicii de design si productie de cea mai buna calitate, care garanteaza o imagine clara si profesionala pentru afacerea dumneavoastra.

Adi Center s-a lansat in 2002, iar prin calitatea si diversitatea serviciilor si volumul de vanzari se situeaza in topul firmelor din nord-estul Moldovei, oferind cel mai bun raport calitate/pret pentru servicii moderne de print digital, offset (tipografie-print A3 si A4 policromie), serigrafie si tampografie, indoor-outdoor, personalizari prin sublimare (tricouri, sepci, cani termosensibile, materiale textile, mouse pad-uri, genti, puzzle), legatorie clasica (lucrari de diploma, licenta, doctorat), reconditionari carti foarte vechi si manuscrise, tipar carti si reviste, productie publicitara.

Editura StudIS va permite publicarea rapida a cartilor si revistelor la o calitate maxima cu un pret minim (la cerere se ofera ISBN gratuit).

Clientii apreciaza prin feedback pozitiv beneficiile celor mai mici preturi pentru productie publicitara simpozioane, carti de vizita, afise, autocolante, pliante (flyere), pixuri personalizate, calendare, mape cu buzunar, plicuri personalizate, coli cu antet, bannere (roll up banners), felicitari, invitatii, tablouri, tapet personalizat, ecusoane, insigne si legitimatii personalizate pentru cluburi sportive, scoli, restaurante, mall-uri, supermarket-uri, conferinte, congrese, nunti, sisteme de afisare info stand visual si dublu vizual, jucarii personalizate, executate conform standardelor actuale de calitate.

Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat si Posta Romana).

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa