Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Carti De Vizita


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital Tipar Digital Tipar Carti Tipografie Promotionale Personalizate Editura StudIS Print Imagini Dimensiuni Mari Cani Personalizate Tricouri Personalizate >> Print Digital >> Carti De Vizita

Carti De Vizita Oferta Preturi – Carti De Vizita Print Digital

Cartile de vizita se tiparesc in policromie pe carton 300 g/mp, dublu cretat, luciu sau mat.

Formate standard: 90 x 50 mm, 85 x 55 mm

Oferta Carti de Vizita

Carte de Vizita/buc1-100101-500>500
Fata0,080,070,06
Fata-verso0,120,110,10

Servicii De Finisare Carti De Vizita

Finisare/buc1-100101-500>500
Laminare Fata0,0500,0300,015
Laminare Fata-Verso0,1000,0600,030
Rotunjire Colturi0,0300,0200,010

Cartile de vizita reprezinta un element de baza care nu trebuie sa lipseasca din campaniile de marketing ale firmei dumneavoastra.

Cartea de vizita trebuie sa fie conceputa intr-un mod profesional astfel incat sa determine eficienta maxima a campaniilor de marketing.

Cartile de vizita au un cost de productie mic si dimensiuni reduse, fiind o alegere optima pentru orice tip de buget.

Cartile de vizita contribuie la stabilirea primei impresii a unui potential client, un moment decisiv in semnarea unui contract sau stabilirea unei colaborari pe termen lung.

Cartile de vizita realizate profesional sunt capabile nu numai sa creasca numarul de clienti si vanzarile, ci si sa stabileasca imaginea firmei dumneavoastra ca brand de referinta in fata concurentei.

Creati Carti De Vizita Profesionale Online Gratuit Acum – Aplicatie Flash (Software) Editare Carti De Vizita

Design-ul, culorile si tipul cartonului de print a cartii de vizita trebuie sa fie asociate (corelate) intr-o masura cat mai mare cu specificul produselor, serviciilor si activitatile companiei (firmei) dumneavoastra.

Exista mai multi factori de care trebuie sa tineti seama atunci cand alegeti un design, respectiv un anumit tip de carton pentru carti de vizita, deoarece selectia optima a tuturor elementelor care formeaza o carte de vizita va influenta gradul de eficienta a utilizarii cartii de vizita in campaniile de marketing.

Cu alte cuvinte, coreland cat mai bine mesajul transmis de cartea de vizita potentialilor clienti cu avantajele produselor sau serviciilor oferite de firma dumneavoastra, vanzarile si numarul de contracte stabilite pot creste considerabil.

Elementele Care Pot Fi Incluse Intr-o Carte de Vizita:

– Numele si prenumele dumneavoastra
– Numele firmei
– Numere de telefon
– Adresa de email
– Program de lucru
– Adresa sediului (sediilor) firmei sau companiei (poate fi indicata si printr-o harta)
– Sigla firmei si / sau slogan (sigla firmei este un element care individualizeaza firma dumneavoastra in mod vizual subliminal, iar sloganul evidentiaza calitatea, tipul sau unicitatea serviciilor si produselor in raport cu cele ale concurentei)

Daca optati pentru o carte de vizita cu print fata verso, pe verso puteti tipari date despre cele mai importante servicii si produse oferite de firma dvs, un calendar, detalii despre anumite promotii existente pe o perioada mai lunga de timp.

Cartonul pe care printati cartile de vizita trebuie sa permita scoaterea in evidenta a continutului cartii de vizita, a culorilor si pe cat posibil sa aiba proprietati tactile unice.

Un aspect foarte important pe care nu trebuie sa il pierdeti din vedere: datele de contact incluse in design-ul cartii de vizita trebuie sa fie corecte, deoarece potentialii clienti nu va vor putea contacta in timp util.

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Print Digital.

.

Trackback