Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Carduri De Bani Pentru Nunta Si Meniuri De Nunta


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital Tipar Digital Tipar Carti Tipografie Promotionale Personalizate Editura StudIS Print Imagini Dimensiuni Mari Cani Personalizate Tricouri Personalizate >> Personalizari Diverse, Print Digital >> Carduri De Bani Pentru Nunta Si Meniuri De Nunta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Carduri De Bani Pentru Nunta Si Meniuri De Nunta

Comanda Acum

Adi Center, lider pe piata locala a serviciilor de personalizari atipice (productie publicitara), print digital si tipografie va ofera o gama variata de carduri de bani pentru nunti si botez (carduri de masa pentru nunti si botez), plicuri de bani pentru nunta, invitatii de nunta si botez personalizate, meniuri de nunta (meniul nuntii), precum si alte accesorii necesare pentru asigurarea succesului unor evenimente de o importanta majora in viata dumneavoastra: nunta si botezul (optiuni alternative pentru nunti moderne – ziarul de nunta).

Cardurile de bani pentru nunti (carduri de masa pentru nunti), meniurile de nunta si invitatiile de nunta se realizeaza de obicei din carton, iar detaliile materialului (culoare, textura, grosime) pot fi alese chiar de dumneavoastra.

Functie de complexitatea lucrarii, cartonul ales si modalitatea de print, preturile pentru carduri de bani pentru nunti si botez (carduri de masa pentru nunti si botez), plicuri de bani pentru nunta, invitatii de nunta si botez personalizate si meniuri de nunta (meniul nuntii) variaza intre 0,8 si 1,6 RON per bucata.

Pentru mai multe detalii si comenzi va rugam sa ne contactati.

Cardurile de bani pentru nunti sau cardurile de masa pot afisa la partea exterioara numele invitatilor, imagini tipice de nunta si un mesaj text simplu, dar care are o semnificatie mult mai profunda decat traditionalul „Bine Ati Venit!”. De cele mai multe ori, cardurile de bani  sunt preferate in locul plicurilor de bani pentru nunta.

Meniul de nunta este un accesoriu deosebit pentru orice nunta, permitand invitatilor sa cunoasca in orice moment detaliile evenimentului dumneavoastra. De exemplu, continutul meniului de nunta ar putea fi  imprimat pe partea  interioara a cardurilor de bani.

Exista un numar foarte mare de clienti care au preluat o parte dintre ideile de accesorii necesare pentru organizarea nuntilor moderne, idei oferite in exclusivitate de Adi Center:

ziarul de nunta

cocarde pentru nunti (cocarde pentru invitati) sub forma de insigne personalizate

marturii pentru nunti – pixuri personalizate

Galerie De Imagini Carduri De Bani Pentru Nunta Si Meniuri De Nunta

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Personalizari Diverse, Print Digital.

.

Trackback