Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Dragobete 2011 – Mesaje Si Cadouri Dragobete 2011

Dragobete 2011 – Mesaje Si Cadouri Dragobete 2011

Idei De Cadouri Dragobete 2011 – Cadouri Personalizate Cu Mesaje De Dragobete 2011

dragobete-2011-mesaje-dragobete-2011Sarbatoarea de Dragobete este considerata echivalentul romanesc al sarbatorii Valentine’s Day, sau ziua Sfantului Valentin, sarbatoare a iubirii. Etimologia cuvantului a fost dezbatuta de numerosi etnologi si filologi, propunandu-se variate explicatii pentru originea sa. Traditii se pastreaza cu precadere in sudul si sud-vestul Romaniei. Dragobetele se sarbatoreste pe 24, 28 februarie sau la 1, 3 si 25 martie, aceste numeroase date fiind cauzate de confuzia data de cele doua calendare (iulian şi gregorian).

Adi Center, lider pe piata producatorilor de obiecte personalizate (cadouri personalizate)  va ofera posibilitatea sa alegeti cadouri personalizate cu mesaje de Dragobet, echivalentul sarbatorii Valentine’s Day – Ziua Indragostitilor.

Cadourile de Dragobete (cadouri de Ziua Indragostitilor sau cadouri pentru indragostiti) oferite de Adi Center sunt atat cadouri pentru femei cat si cadouri pentru barbati, toate cadourile putand fi personalizate cu imaginile alese de dumneavoastra (orice elemente grafice specifice zilei indragostitilor, imagini  de Dragobete, texte sau diverse mesaje de Dragobete).

Alegand cadouri de Dragobete de la Adi Center, toti indragostitii din Romania au ocazia unica de a oferi cadouri personalizate cu mesaje de Dragobete la cele mai mici preturi ale pietei. Mesajul de dragoste personalizat are un impact maxim in cazul cadourilor personalizate.

Adi Center va ofera urmatoarele tipuri de servicii de personalizare cadouri cu mesaje de Dragobete (cadourile de Dragobete se pot comanda online si se livreaza in orice oras din Romania prin servicii de curierat rapid – paginile corespunzatoare link-urilor de mai jos contin descrierea completa si preturile serviciilor  de personalizare):

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa