Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Tapet Personalizat


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital | Tipar Carti | Cadouri Personalizate | Editura StudIS | Legatorie >> Personalizari Diverse, Print De Dimensiuni Mari, Print Indoor | Outdoor >> Tapet Personalizat

Tapetul personalizat poate aduce lumea povestilor in camera copilului dumneavoastra sau linistea magica a peisajelor favorite din natura in orice spatiu interior (apartamente, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri, magazine, agentii de turism)!!!!

Tapetul personalizat reprezinta o alternativa ieftina, practica si extrem de usor de implementat pentru decorarea peretilor interior ai incaperilor birourilor, apartamentelor, restaurantelor, salilor de conferinta sau magazinelor.

Tapetul personalizat consta in aplicarea prin tipar digital (print digital imagini de dimensiuni mari) pe materialul tapetului a unor design-uri continand imagini (fotografii) sau un amestec de text si imagini.

Tapetul personalizat schimba radical atmosfera incaperilor in care se monteaza, generand o ambianta foarte placuta.

Anumite imagini aplicate pe tapetul personalizat pot determina de exemplu modificarea senzatiei de perceptie a spatiului camerei in care se monteaza tapetul personalizat, acesta avand rolul de a contribui la imbunatatirea starii dumneavoastra de spirit prin intermediul culorilor si continutului imaginilor utilizate la personalizare.

Din acest motiv este bine sa alegeti design-uri avand culori vii capabile sa asigure maximul de confort vederii dumneavoastra (ochiului uman), cum ar fi peisaje cu diverse elemente din natura (lacuri, munti, valurile marii, apus si rasarit de soare, fotografii din paduri toamna, flori, cascade, acvarii cu pesti, animatii, etc.).

Aplicarea tapetului personalizat pe peretii interiori ai camerelor nu necesita efort si se poate realiza printr-o procedura extrem de simpla, intr-un interval de timp relativ redus in comparatie cu alte tipuri de material.

Tapetul personalizat cu grafica aplicata prin tehnici moderne de print digital imagini de dimensiuni mari are o rezistenta crescuta in timp, astfel incat nu se degradeaza vizibil la actiunea agentilor de degradare mecanici, variatiilor de temperatura, luminii ultraviolete sau umiditatii. Intretinerea tapetului personalizat nu este costisitoare.

Tapetul Personalizat Prin Servicii De Print Digital Imagini De Dimensiuni Mari (Print Indoor) Poate Avea Urmatoarele Aplicatii:

-Tapet personalizat pentru birouri
-Tapet personalizat pentru apartamente si vile (tapet personalizat pentru camera copilului, sufragerie, bucatarie, holuri)
-Tapet personalizat pentru restaurante
-Tapet personalizat pentru agentii de turism
-Tapet Personalizat pentru magazine

Pentru a evalua pretul pentru tapet personalizat functie de suprafata, va rugam sa utilizati calculatorul de preturi de mai jos. (Pret Tapet Personalizat: 14 EURO/metru patrat + TVA)

Calculatorul de preturi pentru print de imagini (fotografii) de dimensiuni mari (indoor si outdoor) se poate utiliza pentru evaluarea rapida a acestor tipuri de servicii.

Detalii print imagini dimensiuni mari destinate uzului outdoor

Detalii print fotografii dimensiuni mari destinate uzului indoor

Preturile serviciilor de print imagini (fotografii) de dimensiuni mari sunt calculate in moneda EURO.

Dumneavoastra trebuie doar sa introduceti valorile pentru lungimea si latimea reala a print-ului exprimate in metri (m) si numarul de exemplare print-ate (daca numarul de exemplare este mai mare decat 1 bucata). Calculatorul va evalua si va afisa in mod automat suprafata totala a print-ului, pretul unui metru patrat de material print-at (tiparit), pretul unui singur exemplar print-at fara TVA ( pretul pentru un singur exemplar fara TVA), pretul total print pentru toate exemplarele fara TVA exprimat in EURO si pretul total print cu TVA exprimat in EURO.

Valorile numerice zecimale se vor indica cu caracterul . (Exemplu: 0.8)

Calculator Preturi Print Imagini Dimensiuni Mari

Comenzile se trimit pe adresa de email adicenter@yahoo.com

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Personalizari Diverse, Print De Dimensiuni Mari, Print Indoor | Outdoor.

.

Trackback