Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Tipar Carte Calculator Preturi – Tarife Tipar Carti Si Reviste


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital | Tipar Carti | Cadouri Personalizate | Editura StudIS | Legatorie >> Oferte Speciale - Promotii !!!, Print Digital, Tipar Carti Si Reviste (Editura) >> Tipar Carte Calculator Preturi – Tarife Tipar Carti Si Reviste

Tipar Carte Calculator Preturi (Tarife Tipar Carti Si Reviste)

Adi Center ofera servicii de tipar carte ( tipar carti si reviste ) la cel mai bun raport calitate pret – preturile pentru serviciile de tipar carte nu au fost modificate din anul 2009. In cadrul serviciilor de tipar carte se poate opta pentru diverse metode de finisare: laminare, brosare, lacuire UV digitala 2D sau 3D cu tehnologia MGI JETVARNISH 3D – lacuire UV selectiva ( pentru evidentierea anumitor zone ) sau lacuire UV totala ( pe toata suprafata tiparita ).

Innobilarea ( infrumusetarea ) materialelor tiparite prin lacuire UV digitala permite utilizarea unor noi nivele de creativitate privind imbunatatirea calitatii detaliilor, intensitatii culorilor si rezistentei la uzura a print-urilor.

Adaugarea efectelor 3D in procesul de innobilare a materialelor tiparite prin lacuire UV digitala genereaza experiente senzoriale tactile si vizuale spectaculoase, astfel ca produsul finit devine mult mai atractiv si mai usor memorabil. Aflati mai multe informatii despre innobilare print-uri prin lacuire digitala UV

Cu ajutorul calculatorului de preturi tipar carte puteti sa evaluati rapid pretul unui exemplar tiparit (carte sau revista) pe baza formatului cartii, numarului de pagini alb negru, numarului de pagini color si daca optati sau nu pentru diverse servicii de finisare – laminare sau lacuire UV digitala selectiva, totala si / sau cu efecte 3D.

Preturile serviciilor de laminare UV digitala se calculeaza pentru fiecare lucrare in parte si depind de complexitatea acesteia. Pentru oferte de pret va rugam sa ne contactati prin email la adresa adicenter@yahoo.com sau prin formularul de contact

Calculatorul de preturi tipar carte are la baza Oferta de Preturi pentru Tiparire Carti si Reviste ( Tipar Carte ) prezentata in tabelul de mai jos. ( preturile serviciilor de tipar carte sunt exprimate in lei si includ TVA 19%)

Calculatorul de preturi tipar carti si reviste ( calculator preturi tipar carte ) va afiseaza doua preturi: un pret cu TVA 5% pentru orice tip de carte fara continut publicitar si un pret cu TVA 19% aplicabil la orice alt tip de carte – revista cu continut publicitar (reclame):

Oferta de Preturi pentru Tiparire Carti si Reviste

Format CartePret pagina Alb Negru Hartie HBC 70g volumetricaPret pagina Alb Negru Hartie 80gPret Pagina ColorCoperta Fata VersoCoperta Fata 250gBrosare Termoclei
legare carte
LaminareFinisare / Tăiere ghilotinăLegatorie De Arta (coperta cartonata carton gros - legatorie de lux - servicii legatorie de lux)
A40,0520,050,250,601,200,700,500,58,50
A50,0260,0250,1250,30,600,600,400,46.5
B50,0380,0350,20,601,200,700,500,57,50

Informatii Asupra Materialului De Adus La Tipar

Coperta trebuie sa ne fie furnizata ca fisier in format CDR (Corel Draw) cu textul convertit la curbe (pentru a converti textul la curbe: click dreapta si selectati din meniul contextual optiunea Convert To Curves).

Cotorul trebuie sa fie calculat – in medie 100 de foi corespunde la 1 cm de cotor.

Interiorul cartii/revistei/materialului de tiparit se accepta doar in format PDF, margini 1, 7-2 cm A4(210×297), A5(148,5×210) si B5 (format academic) (173×246).

Daca materialul nu este adus in forma finala, modificarile ulterioare se taxeaza la pretul de 0,5 RON / minut.

Termenul de executie al comenzii este de 2-4 zile in functie de comenzile anterioare.

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Oferte Speciale - Promotii !!!, Print Digital, Tipar Carti Si Reviste (Editura).

.

Trackback