Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Oferta Speciala Sistem Banner Roll-Up


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital | Tipar Carti | Cadouri Personalizate | Editura StudIS | Legatorie >> Oferte Speciale - Promotii !!!, Print De Dimensiuni Mari, Sisteme Afisaj >> Oferta Speciala Sistem Banner Roll-Up

Adi Center va ofera cel mai bun pret al pietei la oferta pentru sisteme de bannere roll-up cu tot cu suport, material tiparit 0,85×2,00 m – doar 250 RON cu TVA inclus.

RollUp 100×200 cm – 320 LEI/bucata cu TVA inclus

Comanda Acum

Sistemele de banner-e de tip roll-up (rollup) reprezinta o modalitate practica, eficienta si rapida de prezentare a serviciilor si produselor oferite de firma dvs. Materialul tiparit continand printul personalizat are asigurata o protectie maxima la interactiunile mecanice in sistemul banner roll-up.

Imaginile tiparite se pot schimba oricand prin inlocuirea rolei actuale cu un nou banner (suportul ramane acelasi, deci suporta utilizari multiple). De asemenea puteti obtine imagini de orice dimensiuni intr-un singur roll-up banner prin colarea a doua sau trei role continand informatii diferite.

Sistemele de banner-e de tip roll-up nu va limiteaza doar la a prezenta produse si servicii. Prin sistemele profesionale de roll-up display se pot comunica eficient si la un pret de cost (print) redus o larga diversitate de anunturi publicitare, comunicari evenimente mondene si altele.

Banner-ele roll-up permit expunerea vizuala a informatiei (text si imagini) intr-un mod optim de captare a atentiei potentialilor clienti si cu posibilitatea de maxima evidentiere a ofertelor si in general a informatiei tinta, datorita dimensiunilor suficient de mari ale bannerelor (material tiparit 0,85×2 m).

Mai Multe Detalii: Sistem Banner Roll Up

Video Demo Banner Roll-Up (Demonstratie Video-Prezentare Sistem Roll-Up)

This text will be replaced

This text will be replaced

Calculatorul de preturi pentru print de imagini (fotografii) de dimensiuni mari (indoor si outdoor) se poate utiliza pentru evaluarea rapida a acestor tipuri de servicii.

Detalii print imagini dimensiuni mari destinate uzului outdoor

Detalii print fotografii dimensiuni mari destinate uzului indoor

Preturile serviciilor de print imagini (fotografii) de dimensiuni mari sunt calculate in moneda EURO.

Dumneavoastra trebuie doar sa introduceti valorile pentru lungimea si latimea reala a print-ului exprimate in metri (m) si numarul de exemplare print-ate (daca numarul de exemplare este mai mare decat 1 bucata). Calculatorul va evalua si va afisa in mod automat suprafata totala a print-ului, pretul unui metru patrat de material print-at (tiparit), pretul unui singur exemplar print-at fara TVA ( pretul pentru un singur exemplar fara TVA), pretul total print pentru toate exemplarele fara TVA exprimat in EURO si pretul total print cu TVA exprimat in EURO.

Valorile numerice zecimale se vor indica cu caracterul . (Exemplu: 0.8)

Calculator Preturi Print Imagini Dimensiuni Mari

Comenzile se trimit pe adresa de email adicenter@yahoo.com

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Oferte Speciale - Promotii !!!, Print De Dimensiuni Mari, Sisteme Afisaj.

.

Trackback