Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Sistem Banner Roll-Up


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital | Tipar Carti | Cadouri Personalizate | Editura StudIS | Legatorie >> Sisteme Afisaj >> Sistem Banner Roll-Up

Adi Center va ofera cel mai bun pret al pietei la oferta pentru sisteme de bannere roll-up cu tot cu suport, material tiparit 0,85×2,00 m – doar 250 RON cu TVA inclus.

RollUp 100×200 cm – 320 LEI/bucata cu TVA inclus

Banner-ele roll-up permit expunerea vizuala a informatiei (text si imagini) intr-un mod optim de captare a atentiei potentialilor clienti si cu posibilitatea de maxima evidentiere a ofertelor si in general a informatiei tinta, datorita dimensiunilor suficient de mari ale bannerelor (material tiparit 0,85×2 m).

Bannere-le roll-up se includ intr-un suport portabil, cu montaj simplu si rapid (timp de montare aproximativ un minut).

Bannere-le roll-up se recomanda in cazul prezentarilor vizuale, reprezentand metoda optima de promovare si prezentare profesionala a unui brand in campanile dvs de marketing.

Datorita portabilitatii, bannere-le roll-up se pot utiliza in orice locatie, cum ar fi show room-uri, expozitii, baruri, conferinte, simpozioane, teatre sau mall-uri. Sistemele roll-up se transporta usor in genti de material textil (au o masa relativ redusa).

Banner-ele roll-up se executa in policromie pe materiale care sa asigure calitatea vizuala maxima a informatiei prezentate.

Video Demo Banner Roll-Up (Demonstratie Video-Prezentare Sistem Roll-Up)

This text will be replaced

This text will be replaced

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Sisteme Afisaj.

.

Trackback