Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Print Fotografii Dimensiuni Mari


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital Tipar Digital Tipar Carti Tipografie Promotionale Personalizate Editura StudIS Print Imagini Dimensiuni Mari Cani Personalizate Tricouri Personalizate >> Print De Dimensiuni Mari, Print Indoor | Outdoor >> Print Fotografii Dimensiuni Mari

Unic In Iasi: Print Imagini De Dimensiuni Mari Rezolutie Maxima 2400×1200 dpi

Latime maxima: 1 m. Hartie foto: 240 g. Pret: 8 EURO/ mp +TVA

La Adi Center se efectueaza print-uri de dimensiuni mari (indoor sau outdoor) cu o calitate ireprosabila. Fotografiile de mari dimensiuni tiparite digital impresioneaza prin marime si culori unice si evidentiaza cel mai bine detaliile esentiale ale design-ului (imaginii).

Fotografiile, imaginile sau tablourile de mari dimensiuni se pot realiza pe o larga varietate de material support, la rezolutii mari, rezolutia maxima posibila fiind 2400 x 1200 dpi (cu optimizare).

Aparatura utilizata la printarea imaginilor de dimensiuni asigura naturaletea design-ului in forma print si confera o intensitate maxima a culorilor folosite.

Calitatea imaginii este incredibila, iar materialele printate au o durabilitate crescuta in timp chiar si fara laminare. Durabilitatea crescuta si culorile vii ale print-ului sunt asigurate de pigmenti speciali continuti in cerneala utilizata la tiparire.

Gama de culori vii ce se pot obtine este foarte larga, de exemplu imaginile pot prezenta tonuri neutre de gri care cresc calitatea imaginii si a detaliilor ei.

In cazul unui volum mai mare de print-uri de dimensiuni mari, pentru aceeasi imagine se reproduce aceeasi calitate a culorilor cu acuratete maxima, indiferent de fluctuatiile parametrilor de mediu, cum ar fi temperatura de exemplu.

Acuratetea culorilor pentru diverse profile ICC se asigura printr-o tehnologie revolutionara de calibrare interna cu ajutorul unui spectrofotometru complet automat si de inalta performanta.

Imaginile de dimensiuni mari (fotografii, tablouri) au o rezistenta crescuta fata de agentii de degradare externi, cum ar fi radiatii ultraviolete, apa, lumina naturala sau diversi agenti de degradare de natura mecanica.

Fotografiile si imaginile de dimensiuni mari se pot proteja suplimentar prin laminare cu folii transparente lucioase sau mate. Alte servicii de finisare a materialului printat sunt disponibile, functie de necesitatile clientului.

Calculatorul de preturi pentru print de imagini (fotografii) de dimensiuni mari (indoor si outdoor) se poate utiliza pentru evaluarea rapida a acestor tipuri de servicii.

Detalii print imagini dimensiuni mari destinate uzului outdoor

Detalii print fotografii dimensiuni mari destinate uzului indoor

Preturile serviciilor de print imagini (fotografii) de dimensiuni mari sunt calculate in moneda EURO.

Dumneavoastra trebuie doar sa introduceti valorile pentru lungimea si latimea reala a print-ului exprimate in metri (m) si numarul de exemplare (daca este diferit de 1 exemplar). Calculatorul va evalua si va afisa in mod automat suprafata totala a print-ului, pretul unui metru patrat de material print-at (tiparit), pretul pentru un exemplar tiparit fara TVA, pretul total print fara TVA exprimat in EURO si pretul total print cu TVA exprimat in EURO.

Calculator Preturi Print Imagini Dimensiuni Mari

Comenzile se trimit pe adresa de email adicenter@yahoo.com

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Print De Dimensiuni Mari, Print Indoor | Outdoor.

.

Trackback