Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Puzzle A4 Personalizat Cu Imagini


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital | Tipar Carti | Cadouri Personalizate | Editura StudIS | Legatorie >> Oferte Speciale - Promotii !!!, Personalizari Diverse, Sublimare >> Puzzle A4 Personalizat Cu Imagini

Puzzle Personalizat Cu Imagini (Puzzle Cadou, Jucarii Puzzle Cadou)

Puzzle Personalizat (Puzzle-Jucarii Cadou)Numar Piese PuzzlePret (include TVA)
Puzzle Personalizat A43520 RON
Puzzle Personalizat A47020 RON
Puzzle Personalizat Tip Inima Mica5317 RON
Puzzle Personalizat Tip Inima Medie10830 RON

Adi Center ofera servicii de personalizare a Jigsaw puzzle-urilor A4 cu orice fel de imagine (Jigsaw puzzle A4 fotografii, peisaje, colaje de imagini, imagini din natura, imagini animale, imagini din desene animate, picturi celebre, imagini constelatii etc). Imaginile suporta aplicarea de efecte prin procesare grafica (de exemplu crearea de puzzle personalizat cu imagini continand iluzii optice).

Jigsaw Puzzle-urile A4 si puzzle-urile model inimioara (puzzle in forma de inima) se pot personaliza cu orice tip de imagini sau fotografii, in principiu, imaginile clientului.

Puzzle Personalizat Cu Imagini La Cel Mai Mic Pret Din Romania

Dumneavoastra doar ne furnizati imaginea, iar noi va cream puzzle-ul personalizat cu orice imagine (fotografia sau imaginea trebuie sa ne-o furnizati dumneavoastra) – Jocuri Jigsaw Puzzle A4 Si Puzzle Inimioara (modelele cu un numar mai mare de piese au un grad mai mare de complexitate in rezolvarea jocului de puzzle)!!!

Un Jigsaw puzzle A4 personalizat cu imagini reprezinta o idee de cadou ieftin, insa capabil sa determine sentimente placute, inedite, prin faptul ca imaginea utilizata la personalizarea jocului de puzzle are o semnificatie deosebita pentru persoanele apropiate dumneavoastra.

Jocurile Jigsaw puzzle A4 personalizate cu imagini sunt cadouri potrivite pentru orice varsta si ele pot fi achizitionate la un pret convenabil pentru orice buget.

Un joc de puzzle consta in compunerea unei imagini din piese intercalabile – practic imaginea dumneavoastra va fi print-ata, apoi descompusa intr-un anumit numar de piese intercalabile, deci scopul jocului de Jigsaw puzzle il constituie refacerea completa a imaginii initiale prin intercalarea pieselor componente.

Jocurile de tip Jigsaw puzzle stimuleaza sau fac apel la imaginatie, logica si atentie, iar din acest motiv se pot utiliza in scopuri educationale, in procesul de predare invatare pentru comunicarea diverselor concepte din geografie, istorie, biologie, botanica si alte stiinte la scoli si gradinite.

In scop educational puzzle-urile personalizate cu imagini au rolul de a fixa in memoria elevilor (copiilor) anumite notiuni prin intermediul unui joc, cum ar fi de exemplu Jigsaw puzzle A4 personalizat cu harta Europei, jigsaw puzzle harta lumii, joc Jigsaw puzzle A4 personalizat cu imagini de orase din Europa sau joc Jigsaw puzzle A4 personalizat cu imagini de animale (predarea prin joc – metoda pedagogica traditionala eficienta, cu rezultate sigure, demonstrate in practica pedagogica).

De asemenea, Jigsaw puzzle-urile A4 personalizate cu imagini din desene animate sau filme pot constitui un cadou deosebit (special) pentru copii dumneavoastra: puzzle personalizat cu imagini Hannah Montana, joc puzzle personalizat cu imagini Ursuletul Winnie (winnie Pooh)  – Aventuri Cu Prietenii, joc puzzle cu Thomas Si Prietenii – puzzle Locomotiva Thomas Si Prietenii Sai (Thomas and Friends) sau puzzle Spider Man.

Evident Jigsaw puzzle-urile A4 si puzzle-urile inimioara pot fi personalizate cu orice imagine din filme de desene animate, astfel incat ar putea fi alese mai multe imagini diferite din acelasi desen animat sau cu acelasi personaj din desenele animate preferate de copilului dumneavoastra, rezultand un numar mai mare de puzzle-uri personalizate diferit, cu scopul de a diversifica si amplifica experienta jocului de Jigsaw puzzle.

Pe de alta parte, orice Jigsaw puzzle A4 se poate utiliza in scopuri de marketing in cadrul campaniilor de promovare a imaginii firmelor, serviciilor sau produselor.

Cu un pret mult mai redus decat o reclama TV, dar cu o eficienta mult mai ridicata si un impact sigur asupra publicului tinta, Jigsaw puzzle-urile A4 personalizate cu logo-ul firmei, datele de identificare ale firmei sau imagini (fotografii) legate de serviciile si produsele oferite de firma dumneavoastra, se pot integra foarte usor in cadrul campaniilor actuale de marketing alaturi de alte produse promotionale (pixuri personalizate, mape personalizate cu buzunar, ecusoane personalizate, insigne personalizate, cani personalizate prin sublimare, tricouri personalizate, jucarii personalizate si CD-uri personalizate cu imagini – CD-urile putand stoca date continand cataloage de prezentare a firmei,  serviciilor,  produselor si fisiere video flash interactive).

Tot in scopuri de promovare si cresterea vanzarilor unui anumit produs, puzzle-urile personalizate cu imagini pot acompania produsul sau serviciul respectiv pentru a atrage noi potentiali clienti prin eficientizarea impactului vizual asupra produsului promovat (de exemplu la 3 produse cumparate se ofera cadou un puzzle personalizat cu o imagine astfel aleasa incat sa determine un alt nivel de perceptie a calitatilor produsului din partea cumparatorului – cu alte cuvinte, puzzle-ul trebuie sa sublinieze calitatile produsului, iar jocul va mentine vie imaginea produsului in memoria cumparatorului, deci exista sanse suficient de mari ca acesta sa mai comande acelasi produs si alta data.

Idei De Jigsaw Puzzle Personalizat Cu Imagini

-joc Jigsaw puzzle personalizat cu peisaje din natura, cascade, munti,imagini din desert, imagini mari, imagini oceane
-joc Jigsaw puzzle personalizat cu imagini de la petreceri, imagini din concediu, imagini de familie
-joc Jigsaw puzzle personalizat cu imagini de la nunti, botez, cununii civile, petrecerea burlacilor
-joc Jigsaw puzzle personalizat cu imagini caricaturi
-joc Jigsaw puzzle personalizat cu imagini cu masini (Mercedes, Audi, BMW, Wolkswagen, Toyota, etc)
-joc Jigsaw puzzle personalizat cu imagini reprezentand tablouri celebre
-joc Jigsaw puzzle personalizat cu imagini reprezentand fructe
-joc Jigsaw puzzle personalizat cu imagini din desenele animate Thomas & Friends – Locomotiva Thomas si prietenii sai
-joc Jigsaw puzzle personalizat cu imagini din fimul Hannah Montana
-joc Jigsaw puzzle personalizat cu imagini din desenele animate Ursuletul Winnie (winnie Pooh) – Aventuri Cu Prietenii

Galerie De Imagini Jigsaw Puzzle

Mai Multe Detalii Despre Jocul Jigsaw Puzzle

Wikipedia, Enciclopedia Libera defineste jocul Jigsaw Puzzle astfel: „Jocul de puzzle consta în reconstituirea unei imagini sau a unui obiect tridimensional având la dispozitie numeroase piese (diferite ca forma si culoare) ce se pot intercala. Pentru cele mai multe persoane, aceasta activitate este un hobby.

Istoria acestui tip de joc porneste de la o pictura sau un desen realizat pe o placa de lemn care apoi este decupata în mici forme ce pot fi mai apoi reasamblate. Dupa aproximativ 300 de ani de la primele forme de joc, puzzle-ul este astazi realizat din carton, întrucât acest material este mai convenabil. De asemenea, în locul picturii, intervine tiparul, astfel ca jocurile pot avea un continut mare de detalii precum si o libertate mai mare în alegerea imaginii ce urmeaza a fi realizata. Dupa tipar, cartonul este decupat folosind un cutit-matrita metalic dupa un contur complex.

Jocul poate avea de la 4-9 piese pâna la mii de piese, marind astfel dificultatea dar si interesul pasionatilor.” (acest text a fost reprodus pe baza termenilor specificati de licenta continutului Wikipedia – Creative Commons Atribuire-Distribuire în condiţii identice)

Pentru o oferta de pret pentru personalizare puzzle (puzzle personalizat) va rugam sa ne oferiti detaliile comenzii dumneavoastra in formularul urmator:

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Subiect Mesaj

Detalii Mesaj

Sunt de acord cu Politica de confidentialitate
Aflati Politica de confidentialitate a datelor personale

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Oferte Speciale - Promotii !!!, Personalizari Diverse, Sublimare.

.

Trackback