Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Software De Editare Carti De Vizita


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital | Tipar Carti | Cadouri Personalizate | Editura StudIS | Legatorie >> Servicii >> Software De Editare Carti De Vizita

Oferta Completa Preturi Carti De Vizita (preturi incepand de la 0,06 RON (incluzand TVA)

Adi Center va ofera gratuit posibilitatea de a crea si edita online carti de vizita gratis in cadrul acestui site.

Accesati Program Editare Carti De Vizita (Software Carti De Vizita) Gratuit

Clientii Adi Center care doresc sa tipareasca cartile de vizita create sau editate au posibilitatea de a indica prin email cartile de vizita care trebuie tiparite-Dupa ce se salveaza forma finala a cartii de vizita, din fereastra de editare carti de vizita apasati butonul dolar ($) si completati formularul din fereastra noua (precizand numele, numarul de telefon la care se poate confirma comanda si numar de bucati carti de vizita fara a modifica valoarea campului ID, acesta fiind utilizat la identificarea cartii dumneavoastra de vizita).

Aplicatia software (programul) de creare si editare carti de vizita gratis este realizat cu tehnologia Flash, de aceea browser-ul dvs trebuie sa permita rularea aplicatiilor Flash pentru a va putea crea propriile carti de vizita online gratuit.

Aplicatia web de editare carti de vizita poate fi accesata aici. Inainte de a incepe sa creati o noua carte de vizita trebuie sa definiti un nou cont (gratuit). Contul devine activ instantaneu, precizand doar numele de utilizator si parola dorita.

Cartile de vizita finalizate se pot salva in format PDF (Print Preview este de asemenea disponibil in orice moment), dimensiunile standard fixate fiind 9×5 cm.

De asemenea aplicatia Flash care ruleaza pe site-ul Adi Center permite design-ul de banner-e, fluturasi, afise si altele. Utilizatorii pot sa isi defineasca propriile galerii de imagini si modele (design) de carti de vizita.

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Servicii.

.

Trackback