Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Concurs Pe Pagina Facebook Iasicumpara.ro – Concurs Tombola Pe Facebook Februarie – Martie 2014 – Concursuri Online


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital Tipar Digital Tipar Carti Tipografie Promotionale Personalizate Editura StudIS Print Imagini Dimensiuni Mari Cani Personalizate Tricouri Personalizate >> Oferte Speciale - Promotii !!! >> Concurs Pe Pagina Facebook Iasicumpara.ro – Concurs Tombola Pe Facebook Februarie – Martie 2014 – Concursuri Online

Concurs Pe Pagina Facebook! Castigati Premii Atractive!

Adi Center organizeaza pe pagina Facebook iasicumpara.ro un concurs cu premii de tip loterie publicitara (concurs tombola pe pagina Facebook iasicumpara.ro).

Participantii la concurs trebuie sa apese butonul Like pentru pagina https://www.facebook.com/iasicumpara.ro, Like si Share pentru acest articol care contine descrierea concursului, respectiv sa publice un comentariu la acest articol cu textul „Particip La Concurs”.

Castigati unul din premiile concursului (1 tableta, 1 GPS si 3 seturi pix si stilou metalic)!

concurs facebook, concursuri online, concursuri Facebook cu premii

Premiile se desemneaza participantilor prin extragere aleatorie ( la intamplare ) cu ajutorul unei aplicatii de la Woobox Apps.

Concursul dureaza 31 de zile – Desemnarea castigatorilor va avea loc in data de 23 martie 2014.

Expedierea Premiilor Pentru Castigatorii Din Tara Este Gratuita! (cu exceptia orasului Iasi, unde premiile se ridica personal de la punctul de lucru Targusor Copou).

Pentru a primi in timp util rezultatele concursului, noutati despre urmatoarele concursuri cu premii si alte informatii legate de promotiile Adi Center trimiteti un email la adresa concurs@iasicumpara.ro.

Va dorim succes.

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Oferte Speciale - Promotii !!!.

. Both comments and pings are currently closed.