Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Noul echipament Canon imagePRESS C10000VP produce tipar digital la calitate offset


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital Tipar Digital Tipar Carti Tipografie Promotionale Personalizate Editura StudIS Print Imagini Dimensiuni Mari Cani Personalizate Tricouri Personalizate >> Comunicate De Presa, Oferte Speciale - Promotii !!! >> Noul echipament Canon imagePRESS C10000VP produce tipar digital la calitate offset

28 aprilie 2016, Iasi – Adi Center (Marca Inregistrata), lider pe piata locala a serviciilor de print digital, tipar carti si reviste prin Editura StudIS (Marca Inregistrata) si a serviciilor de productie de obiecte promotionale personalizate, ofera servicii de print digital cu o calitate remarcabila a imaginii, prin achizitia si implementarea in productie a noului echipament (varf de gama ) Canon imagePRESS C10000VP.

Lansat pe piata din Europa in octombrie 2015, Canon imagePRESS C10000VP este de asemenea si primul echipament de acest tip achizitionat in Europa de Est exclusiv de catre Adi Center in luna aprilie 2016, pentru clientii de pe piata de print digital din Romania.

Canon imagePRESS C10000VP ofera posibilitatea realizarii serviciilor de tipar digital la calitatea si consistenta culorilor impuse de standardele tiparului offset, astfel ca se pot imprima tiraje mici sau mari prin tipar digital fara a exista nici un compromis asupra calitatii imprimarii – identica cu cea a tiparului offset in cazul acestui echipament.

Datorita inovatiilor tehnologice, noul varf de gama Canon imagePRESS C10000VP este primul model capabil sa imprime 100 de pagini color pe minut indiferent de grosimea materialului suport ( maxim 350 g / mp ), cu o productivitate optimizata la 1,5 milioane de pagini color imprimate in decurs de 30 de zile. Imprimarea este posibila si pe materiale suport pornind de la 60 g / mp fara acoperire, respectiv 70 g / mp cu acoperire.

Culorile materialelor tiparite sunt vibrante ( vii ) si stabile ( reproductibile ) exact ca si in cazul tiparului offset, iar rezolutia imaginilor tiparite poate fi de pana la 2400 x 2400 dpi.

Densitatea (consistenta) culorilor ( chiar si pe materiale suport texturate ) este asigurata de catre noua unitate de developare, care permite mentinerea constanta a densitatii culorilor chiar si in cazul unor lucrari care necesita un timp mai mare de functionare a echipamentului.

Pe de alta parte, tehnologia Multi Density Adjustment ajuta la corectia automata si in timp real a densitatii culorilor. Calibrarea exacta a culorilor la Canon imagePRESS C10000VP se face cu senzori spectrofotometrici inline, un plus pentru asigurarea calitatii tiparului.

Prin caracteristicile tehnologice unice, noul varf de gama Canon imagePRESS C10000VP ofera o productivitate optima a serviciilor de tipar digital la o calitate remarcabila a materialului suport imprimat, fiind potrivit pentru orice volum al productiei, deoarece chiar pentru tiraje foarte mari calitatea tiparului este constanta (reproductibila) – la standardele tiparului offset.

Despre Adi Center

Adi Center (Marca Inregistrata) este o companie lansata in 2002, lider pe piata locala a serviciilor de personalizari atipice (productie publicitara si obiecte promotionale personalizate), print digital, print imagini de dimensiuni mari (exposisteme, roll up banner, banner stradal, fotografii de mari dimensiuni), tipografie si tipar carti si reviste prin Editura StudIS (Marca Inregistrata), iar prin calitatea si diversitatea serviciilor si volumul de vanzari se situeaza in topul firmelor din Romania, oferind servicii cu cel mai bun raport calitate/pret.

Adi Center ofera servicii moderne de print digital ( tipar digital ), tipar offset, serigrafie si tampografie, gravura laser (cupe, medalii, trofee), exposisteme destinate uzului indoor-outdoor (pop-up-uri clasice cu benzi magnetice, pop-up-uri textile, rame click), personalizari prin sublimare (tricouri, sepci, cani termosensibile, cani fluorescente, materiale textile, mouse pad-uri, genti, puzzle), legatorie clasica (lucrari de diploma, licenta, doctorat), reconditionari carti foarte vechi si manuscrise, tipar carti si reviste, productie publicitara.

Adi Center ofera la preturi competitive materiale publicitare si servicii de productie publicitara pentru simpozioane (comunicari de lucrari stiintifice), congrese si conferinte organizate de persoanele fizice si institutiile (companiile si universitatile) din Romania. La cerere se ofera si ISBN gratuit prin Editura StudIS pentru publicatiile din cadrul simpozioanelor – carti, reviste, brosuri, colectii de articole.

Editura StudIS (Marca Inregistrata SC Adi Center SRL) va permite publicarea rapida a cartilor si revistelor la o calitate maxima cu un pret minim (ISBN-ul este gratuit).

Clientii apreciaza prin feedback pozitiv beneficiile celor mai mici preturi pentru productie publicitara simpozioane, carti de vizita, afise, autocolante, pliante (flyere), pixuri personalizate, calendare, mape cu buzunar, plicuri personalizate, coli cu antet, bannere (roll up banners), felicitari, invitatii, tablouri, tapet personalizat, ecusoane, insigne, brelocuri si legitimatii personalizate pentru cluburi sportive, scoli, restaurante, mall-uri, supermarket-uri, conferinte, congrese, nunti, sisteme de afisare info stand visual si dublu vizual, jucarii personalizate, executate conform standardelor actuale de calitate.

Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat). Pentru comenzi si informatii suplimentare vizitati site-ul http://www.adicenter.eu

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Comunicate De Presa, Oferte Speciale - Promotii !!!.

. Both comments and pings are currently closed.