Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Pentru Pokemon Go: Baterie Externa 10000 mAh – Power Bank 10000 mAh – Acumulator Extern


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital | Tipar Carti | Cadouri Personalizate | Editura StudIS | Legatorie >> Oferte Speciale - Promotii !!! >> Pentru Pokemon Go: Baterie Externa 10000 mAh – Power Bank 10000 mAh – Acumulator Extern

Adi Center ofera baterii externe ( power bank sau acumulator extern ) cu capacitatea de 10000 mAh si personalizare o pozitie pe o fata policromie ( print UV ) la pretul de 80 lei pe bucata TVA inclus. Capacitatea de 10000 mAh permite o utilizare de lunga durata, aceasta baterie portabila fiind recomandata pentru incarcare dispozitive mobile care ruleaza aplicatii cu un consum intensiv al resurselor bateriei, de exemplu aplicatia populara Pokemon Go.

Bateriile externe ( power bank-urile sau acumulatori externi ) se comporta ca un acumulator obisnuit care se poate reincarca de la priza sau de la computer prin cablu USB si functioneaza ulterior independent fara a avea nevoie de o sursa de energie.

Acumulatorii externi ( baterii externe sau power bank-uri ) se pot utiliza in lipsa unui incarcator obisnuit pentru reincarcarea bateriilor telefoanelor inteligente, a tabletelor si a altor gadget-uri compatibile.

Acumulatorii externi maresc timpul de utilizare al telefoanelor inteligente indiferent de sistemul de operare al acestora ( Windows, Android, iOS ).

Acumulatorii externi sunt foarte utili pentru ca va ajuta sa va mentineti telefoanele mobile incarcate si in lipsa unei prize, mai ales in cazul in care se utilizeaza aplicatii care utilizeaza intensiv resursele bateriei ( de exemplu aplicatia Pokemon Go ). O alta metoda de reducere a consumului bateriei in cazul aplicatiei Pokemon Go este descarcarea hartilor si utilizarea acestora offline, respectiv rularea aplicatiei Pokemon Go cu optiunea „Battery Saver” activa.

Caracteristici baterie externa 10000 mAh 

  • culoare – alb
  • masa – 180 g
  • dimensiuni – 127 x 68 x 13,5 mm
  • Input: DC5V 1A
  • Output1/Output2:DC5V 2.1A/ DC5V 1A ( permite incarcarea a doua dispozitive mobile sau gadget-uri simultan )
  • Tip baterie Li-Polymer
  • Ambalaj: cutie de cadou alba, fabricata din mucava caserata, contine si cablu micro USB

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Oferte Speciale - Promotii !!!.

. Both comments and pings are currently closed.