Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Sacoşe Plastic Personalizate – Sacoşe Personalizate Maieu – Sacoşe Banană


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital | Tipar Carti | Cadouri Personalizate | Editura StudIS | Legatorie >> Oferte Speciale - Promotii !!! >> Sacoşe Plastic Personalizate – Sacoşe Personalizate Maieu – Sacoşe Banană

Oferta sacoşe plastic personalizate – Sacoşe Maieu Personalizate – Sacoşe Banană Personalizate

Adi Center vă oferă următoarele tipuri de sacoşe polietilenă personalizate: sacoşa BANANĂ personalizată şi sacoşa MAIEU personalizată (sacoşe plastic personalizate tip maieu şi tip banană).

sacose plastic sacose personalizate iasi sacose personalizate bucuresti sacose maieu sacose oferta

Promotie!

 

Sacose Personalizate tip maieu, 33 cm x 60 cm, grosime 20 microni

Personalizare la 2 Culori

 

Pret 0,3 lei/bucata TVA inclus

Sacoşa BANANĂ personalizată şi sacoşa MAIEU pot avea următoarele utilizări:

  • Sacoşa BANANĂ personalizată este recomandată pentru a fi folosită la cumpăraturi cu volum mic şi dimensiuni reduse şi regulate care, aşezate în acelaşi spaţiu chiar la întâmplare, se pot aranja singure gasindu-şi “locul” fără a umfla sacoşa făcând transportul inconfortabil. Este o sacoşa care poate fi considerată elegantă putând fi folosită atât la piaţă (sacoşe banană pentru piaţă), supermarket cât şi în farmacii şi mai ales în situaţii de protocol.
  • Sacoşa MAIEU personalizată este recomandată pentru cumpăraturi cu volume şi forme diferite care se asează unele peste altele la întamplare, ca într-un sac. Este o sacoşă comodă la piaţă, market, pâine, cu alte cuvinte o sacoşă destinată cumpărăturilor in general.

Cantitatea minima care trebuie comandata este de 5000 de bucăţi.

Preţul sacoşelor pentru sacoşele personalizate (sacoşe imprimate) depinde de tip sacoşă (sacoşă banană sau sacoşă maieu), dimensiune, tipul materialului sau tip folie ( HDPE,MDPE,LDPE), tipul de imprimare sacoşă (număr de culori faţa şi număr de culori verso – se pot utiliza maxim 8 culori liniare), culoare folie şi număr bucăţi.

Grafica pentru matriţa flexografică

Astfel, pentru a personaliza o sacoşa e nevoie de un LOGO si GRAFICA (DESIGN). Dacă dumneavoastră nu dispuneţi de acest conţinut, echipa noastră de graficieni vă oferă suportul necesar,  în aşa fel încat să fiţi satisfăcuţi de rezultat.

Ulterior se efectuează o simulare digitală pe baza căreia se stabileşte suprafaţa matriţei flexografice.

Urmează crearea matriţei flexografice, care are un pret de 0.3 RON / cm² fără TVA, dacă clientul este de acord cu simularea sacoşei personalizate.

Matriţa se plateşte o singură dată, putând fi folosită la comenzile următoare fără costuri suplimentare.

Culoarea foliei influenţează si ea costul sacoşei. In general folia este de culoare albă, dar pentru NEGRU – VERDE – GALBEN se majorează preţul cu 5 %, iar pentru ORANGE si ROSU cu 10 %.

Preţul din ofertă este calculat pentru o imprimare pe o suprafaţă de acoperire de până la 50 % pe o faţă. Pentru imprimarea pe o suprafaţă de acoperire mai mare de 50% pe o faţă preţul se majorează cu 5 %.

Pentru imprimarea pe o suprafaţă de acoperire mai mare de 50% faţă – verso preţul se majorează cu 10 %. Pentru imprimarea pe o suprafaţă de acoperire mai mare de 50% si un numar mai mare de 2 culori preţul se majorează după cum urmează: 3 culori 5 % 4 culori 10 % 5 culori 15 % 6 culori 20 %.

Standarde de calitate pentru sacoşele de polietilenă personalizate

Tehnologia oxo-biodegradabila este reprezentata de folosirea unor aditivi care sunt fin dispersaţi în matricea polimerică a produsului şi care transformă un produs inert la biodegradare, ca polietilena, într-un produs care este biodegradabil.

Tehnologia este recunoscută de Societatea Internaţională de Standardizare ASTM prin standardul ASTM D6954-04 ca un proces in două faze: degradarea urmată de biodegradare.

Plasticul oxo-biodegradabil se biodegradează, dar mai lent (20-24 luni). Tehnologia oxo-biodegradabilă se adresează managementului gropilor de gunoi si este implementată cu succes in ţari din întreaga lume.

Sacoşele personalizate fabricate folosind tehnologia oxo-biodegradabilă prezintă urmatoarele avantaje demne de luat in seamă:

  • Viaţa lor si rata de degradabilitate pot fi controlate prin intermediul aditivului folosit
  • In urma lor, după biodegradare, nu ramân fragmente de plastic
  • Sunt comparabile celor fabricate din polietilena standard: au rezistenţă si flexibilitate, permit o imprimare de o calitate deosebită
  • Pot fi refolosite si reciclate
  • Pot fi reciclate post-productie si post-consum
  • Sunt sigure in timpul procesării şi depozitării în mediul de depozitare (groapa de gunoi)
  • Se pot procesa pe echipamentele existente la aceeaşi rată de producţie ca şi plasticul conventional
  • Nu au efecte toxice si sunt in concordanţă cu regulamentele europene de contact cu alimentele si prezenţa materialelor grele.

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Oferte Speciale - Promotii !!!.

.

Trackback