Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Tipar Carte la Adi Center – Cifră de afaceri de peste 3 milioane euro pe an


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital | Tipar Carti | Cadouri Personalizate | Editura StudIS | Legatorie >> Comunicate De Presa, Oferte Speciale - Promotii !!! >> Tipar Carte la Adi Center – Cifră de afaceri de peste 3 milioane euro pe an

Serviciile de tipar carte ( preturi tipar carte neschimbate din 2009 – vezi calculator preturi tipar carte ) oferite de Adi Center au contribuit la generarea unei cifre de afaceri a companiei de peste 3 milioane de euro pe an, asa cum subliniaza intr-un articol recent editorii revistei Print Magazin.

tipar-carte-tipar-carti-calculator-pret-tipar-carte„Adi Center nu este un simplu centru de copiere: cu peste 120 de angajaţi în şase puncte de lucru din capitala Moldovei, având o cifră de afaceri de peste 3 milioane euro pe an, compania este una dintre cele mai importante pe nişele sale în regiune.

Deşi concurenţa era deja acerbă în zonă, tocmai aceasta este unul dintre factorii care au adus succesul pentru Adi Center: „Concurenţa a fost un factor benefic. Faptul că exista această concurenţă ne-a stimulat pe toţi să investim în tehnologie”. Un alt avantaj a fost faptul că dulcele târg al Ieşilor are o viaţă universitară foarte dezvoltată, fiind al treilea centru de profil din ţară ca număr de studenţi, şi vorbim aici numai despre facultăţile de stat. Cererile acestora reprezintă aproape o treime din cifra de afaceri a companiei pe perioada cursurilor.

Personalizările, tiparul de carte, producţia publicitară sunt doar o parte din tipurile de lucrări care ţin firma şi maşinile ocupate pe perioada cât universitarii sunt în vacanţe.

Pe de altă parte, compania nu lucrează doar local, fiind capabilă să livreze lucrări oriunde în ţară şi nu sunt puţini cei din alte localităţi ce preferă să apeleze la serviciile Adi Center, pentru că preţurile sunt foarte bune. Numai tiparul de carte, de exemplu, are o medie de peste 2.000 de exemplare zilnic. În condițiile în care capacitatea maximă de producție depășește 1000 exemplare pe oră.” ( sursa articol Print Magazin )

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Comunicate De Presa, Oferte Speciale - Promotii !!!.

. Both comments and pings are currently closed.