Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Adi Center Introduce Noi Tehnici De Personalizare Atipica Pentru Cani Termosensibile, Pixuri Si Plicuri Personalizate: Cadouri Si Instrumente De Marketing Pentru Orice Buget


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital | Tipar Carti | Cadouri Personalizate | Editura StudIS | Legatorie >> Comunicate De Presa >> Adi Center Introduce Noi Tehnici De Personalizare Atipica Pentru Cani Termosensibile, Pixuri Si Plicuri Personalizate: Cadouri Si Instrumente De Marketing Pentru Orice Buget

Comunicat De Presa

Iasi, 15 Ianuarie 2009

Adi Center introduce noi tehnici si servicii de personalizare atipica pentru diverse obiecte destinate campaniilor publicitare: cani simple, cani termosensibile, pixuri, tricouri, plicuri personalizate (cu aplicatii in  shop-uri, restaurante, magazine bijuterii, case de amanet, vouchers-bilete agentii de turism), flyere (fluturasi) tip carlig (door hander), flyere (fluturasi) tip dovleac (Haloween), pliante, autocolante masini, insigne, roll up banners si alte categorii de produse personalizate. Obiectele personalizate atipic se pot utiliza ca instrumente promotionale de baza in campaniile de marketing sau pot fi oferite cadou persoanelor apropiate, colegilor sau colaboratorilor. Tehnicile moderne de personalizare a obiectelor determina o durabilitate crescuta a produsului finit si un impact maxim al mesajului (publicitar) personalizat.

Cele mai importante categorii de produse personalizate oferite de Adi Center includ cani simple, cani termosensibile, pixuri, plicuri personalizate (cu aplicatii in weed shop-uri, restaurante, magazine bijuterii, case de amanet, vouchers-bilete agentii de turism), flyere (fluturasi) tip carlig (door hander), flyere (fluturasi) tip dovleac (Haloween), tricouri (inclusiv tricouri pentru jucarii), insigne, pliante, autocolante masini, roll up banners si altele.

Canile simple si termosensibile se personalizeaza cu orice tip de design grafic continand text, imagini sau si text si imagini.  Canile personalizate prin sublimare au o rezistenta indelungata in timp si utilizeaza sublimarea ca tehnologie de imprimare logo, nume sau imagini. Materialul din care sunt realizate canile, cat si grafica de personalizare aplicata prin sublimare confera o inalta calitate produsului finit. Culorile sunt vii, iar gradul de reproductibilitate a culorilor este de aproximativ 100%.

Canile termosensibile sunt capabile sa afiseze un anumit mesaj, imagine sau logo la schimbarea brusca a temperaturii materialului constituent al canii. Canile personalizate prin sublimare nu se degradeaza la expunerea la temperaturi mari (de exemplu se pot introduce in cuptoare cu microunde) sau la interactiuni mecanice.

Adi Center ofera de asemenea o gama larga de pixuri pentru personalizare, cat si servicii de personalizare. Pixurile personalizate cu mesaje de tip text se realizeaza prin tehnici moderne de serigrafie si tampografie.

Adrian Dranca, General Manager Adi Center explica avantajele clientilor din punctul de vedere al pretului in raport cu un volum mare de materiale publicitare (obiecte personalizate atipic):

“Tehnologiile de personalizare utilizate pentru cani termosensibile, pixuri, plicuri personalizate (cu aplicatii in shop-uri, restaurante, magazine bijuterii, case de amanet, vouchers-bilete agentii de turism), flyere (fluturasi) tip dovleac (Haloween), tricouri, insigne, pliante, autocolante masini, roll up banners si alte produse, permit obtinerea unor obiecte personalizate de o inalta calitate. Pretul obiectelor personalizate scade in raport cu volumul comandat.”

“Pentru cei care doresc sa isi realizeze individual grafica pentru materialele atipice, modelele de stanta in format Corel Draw (.cdr) sunt oferite gratis pentru download in site-ul oficial Adi Center. Clientii care doresc personalizarea unui material care inca nu are stanta publicata pe site-ul Adi Center, pot comanda realizarea modelelor de stanta chiar la Adi Center, pretul fiind calculat in functie de complexitatea lucrarii.”, a completat Adrian Dranca, General Manager Adi Center.

Link-uri download (descarcare) fisiere Corel Draw pentru modele de stante tipografice (obiecte personalizate atipic)

Despre Adi Center

Adi Center s-a lansat in 2002, iar prin calitatea si diversitatea serviciilor si volumul de vanzari se situeaza in topul firmelor din nord-estul Moldovei, oferind cel mai bun raport calitate/pret pentru servicii moderne de print digital, offset (tipografie-print A3 si A4 policromie), serigrafie si tampografie, indoor-outdoor, personalizari prin sublimare (tricouri, sepci, cani, materiale textile, mouse pad-uri, genti, puzzle), legatorie clasica (lucrari de diploma, licenta, doctorat), reconditionari carti foarte vechi. Editura StudIS va permite publicarea rapida a cartilor si revistelor la o calitate maxima cu un pret minim. Clientii apreciaza prin feedback pozitiv beneficiile celor mai mici preturi pentru carti de vizita, afise, autocolante, pliante (flyere), calendare, mape cu buzunar, plicuri personalizate, coli cu antet, bannere (roll up banners), felicitari, invitatii, tablouri, tapet personalizat, legitimatii cluburi, executate conform standardelor actuale de calitate. Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat). Pentru comenzi si informatii suplimentare vizitati site-ul http://www.adicenter.eu

Contact Adi Center

Adrian Dranca
General Manager

Telefon/Fax: 0232.217.754
Mobil: 0745.263.620

Soseaua Stefan Cel Mare, Nr.5 (Targusor Copou)
Iasi
Romania
http://www.adicenter.eu

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Comunicate De Presa.

.

Trackback