Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Insigne Personalizate Cu Imagini: Un Instrument De Marketing Ieftin Si Eficient


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital Tipar Digital Tipar Carti Tipografie Promotionale Personalizate Editura StudIS Print Imagini Dimensiuni Mari Cani Personalizate Tricouri Personalizate >> Comunicate De Presa >> Insigne Personalizate Cu Imagini: Un Instrument De Marketing Ieftin Si Eficient

Adi Center, lider pe piata locala a serviciilor de personalizari atipice (productie publicitara), print digital si tipografie, ofera servicii de personalizare insigne, ecusoane si legitimatii, utilizand tehnologii de ultima generatie.

Insigne Rotunde Personalizate Mari – Insigne Rotunde Mari Personalizate Cu Imagini – Doar 2,3 RON

Insigne Rotunde Personalizate Mici – Insigne Rotunde Mici Personalizate Cu Imagini – Doar 2,1 RON

Comanda Insigne Rotunde Personalizate Cu Imaginea Ta Acum

Insignele personalizate au o larga aplicabilitate atat in scopuri de marketing in cadrul promotiilor oferite de firma dumneavoastra, cat si in alte situatii diverse, cum ar fi stimularea angajatilor prin oferirea de insigne de tip angajatul lunii, angajatul anului, excelenta in serviciu sau managerul anului.

Oricare ar fi destinatia insignelor personalizate, pretul scazut al acestora le fac accesibile pentru orice buget.

Caracteristicile insignelor rotunde cu ac personalizate cu imagini pe care le puteti achizitiona de la Adi Center sunt urmatoarele: imagine continand logo si text sau orice alt design grafic, corpul metalic al insignei (diametru 5,5 cm), ac de prindere si folie protectoare (pelicula lucioasa de plastic).

Datorita structurii robuste si a protectiei suplimentare cu pelicula lucioasa de plastic, insignele rotunde cu ac personalizate cu imagini sunt rezistente in timp la agentii de degradare mecanici sau radiatii ultraviolete.

Dintre multiplele directiile sau destinatii de utilizare a insignelor rotunde, ecusoanelor si legitimatiilor personalizate, se pot exemplifica urmatoarele: insigne personalizate pentru cluburi sportive, restaurante, agentii de turism, scoli, simpozioane, congrese, conferinte, insigne personalizate pentru 1 Martie (insigne martisor), insigne personalizate pentru 8 Martie-Ziua Internationala A Femeii, insigne personalizate pentru 1 Iunie Ziua Internationala A Copilului, insigne personalizate pentru nunti (insigne de rever), insigne personalizate emo.

Despre Adi Center

Adi Center s-a lansat in 2002, iar prin calitatea si diversitatea serviciilor si volumul de vanzari se situeaza in topul firmelor din nord-estul Moldovei, oferind cel mai bun raport calitate/pret pentru servicii moderne de print digital, offset (tipografie-print A3 si A4 policromie), serigrafie si tampografie, indoor-outdoor, personalizari prin sublimare (tricouri, sepci, cani termosensibile, materiale textile, mouse pad-uri, genti, puzzle), legatorie clasica (lucrari de diploma, licenta, doctorat), reconditionari carti foarte vechi si manuscrise, tipar carti si reviste, productie publicitara.

Editura StudIS va permite publicarea rapida a cartilor si revistelor la o calitate maxima cu un pret minim (la cerere se ofera ISBN).

Clientii apreciaza prin feedback pozitiv beneficiile celor mai mici preturi pentru productie publicitara simpozioane, carti de vizita, afise, autocolante, pliante (flyere), pixuri personalizate, calendare, mape cu buzunar, plicuri personalizate, coli cu antet, bannere (roll up banners), felicitari, invitatii, tablouri, tapet personalizat, ecusoane, insigne si legitimatii personalizate pentru cluburi sportive, scoli, restaurante, mall-uri, supermarket-uri, conferinte, congrese, nunti, sisteme de afisare info stand visual si dublu vizual, jucarii personalizate, executate conform standardelor actuale de calitate.

Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat). Pentru comenzi si informatii suplimentare vizitati site-ul www.adicenter.eu

Contact Adi Center

Adrian

Dranca

General Manager

Telefon/Fax: 0232.217.754

Mobil: 0745.263.620

Soseaua Stefan Cel Mare, Nr.5 (Targusor Copou)

Iasi

Romania

E-mail: adicenter@yahoo.com

Site: www.adicenter.eu

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Comunicate De Presa.

.

Trackback