Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Konica Minolta bizhub PRESS C1070 – Noi standarde in evolutia tiparulului digital de inalta calitate


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital Tipar Digital Tipar Carti Tipografie Promotionale Personalizate Editura StudIS Print Imagini Dimensiuni Mari Cani Personalizate Tricouri Personalizate >> Comunicate De Presa >> Konica Minolta bizhub PRESS C1070 – Noi standarde in evolutia tiparulului digital de inalta calitate

Adi Center (Marca Inregistrata), lider pe piata locala a serviciilor de print digital, tipar carti si reviste prin Editura StudIS (Marca Inregistrata) si a serviciilor de productie de obiecte promotionale personalizate, creste calitatea, diversitatea aplicatiilor de tipar digital si viteza de executie a printurilor prin achizitia si implementarea in productie a noului echipament Konica Minolta bizhub PRESS C1070. Lansat pe piata din Europa in februarie 2014, Konica Minolta bizhub PRESS C1070 este de asemenea si primul echipament de acest tip achizitionat pentru serviciile de print din Iasi si restul Romaniei, exclusiv de catre Adi Center la IPEX 2014.

Echipamentul Konica Minolta bizhub PRESS C1070 marcheaza o noua etapa din evolutia tiparului digital alb negru si color, prin capacitatea de redare cu acuratete crescuta a imaginilor (rezolutie full color de 1200 x 1200 dpi x 8 bit) – claritatea remarcabila a imaginilor fiind asigurata prin noi caracteristici tehnologice unice, de exemplu tonerul polimerizat Simitri® HD E permite obtinerea unor texturi cu un grad de naturalete crescut.

Pe de alta parte, tonerul polimerizat Simitri® HD E asigura performante notabile si in reducerea consumului de energie, micsorand astfel impactul negativ generat prin interactiunile cu mediul inconjurator.

Echipamentul Konica Minolta bizhub PRESS C1070 ofera tehnologii avansate de procesare a culorilor (S.E.A.D. IV imaging, FM screening). Stabilitatea si reproductibilitatea culorilor este determinata prin mecanisme complexe de calibrare a culorilor in timp real – de exemplu, sistemul de autocalibrare al densitatii culorilor Konica Minolta Relay Unit RU-509 creste acuratetea printului pentru fiecare tip de material suport imprimat.

In aceste conditii, echipamentul Konica Minolta bizhub PRESS C1070 ofera o calitate superioara pentru tiparul digital color si alb negru.

Productivitatea echipamentului este crescuta – de exemplu viteza de imprimare pentru hartie A4 este de 71 pagini/minut. O alta caracteristica notabila privind productivitatea este viteza egala de imprimare pentru diverse tipuri de material suport (hartie sau carton) cu densitati diferite, cuprinse in intervalul 62 – 176 g/m2.

Sistemul de management complex al hartiei si de calibrare a culorilor, combinat cu facilitatile profesionale de print si finisare inline permite identificarea de solutii optime cu standarde foate inalte, pentru orice necesitate de productie din cadrul serviciilor de tipar digital, cerute atat de clientii din Romania cat si cei din restul Europei.

Despre Adi Center

Adi Center (Marca Inregistrata) este o companie lansata in 2002, lider pe piata locala a serviciilor de personalizari atipice (productie publicitara si obiecte promotionale personalizate), print digital, print imagini de dimensiuni mari (exposisteme, roll up banner, banner stradal, fotografii), tipografie si tipar carti si reviste prin Editura StudIS (Marca Inregistrata), iar prin calitatea si diversitatea serviciilor si volumul de vanzari se situeaza in topul firmelor din Romania, oferind servicii cu cel mai bun raport calitate/pret.

Adi Center ofera servicii moderne de print digital, offset (tipografie-print A3 si A4 policromie), serigrafie si tampografie, gravura laser, exposisteme destinate uzului indoor-outdoor, personalizari prin sublimare (tricouri, sepci, cani termosensibile, cani fluorescente, materiale textile, mouse pad-uri, genti, puzzle), legatorie clasica (lucrari de diploma, licenta, doctorat), reconditionari carti foarte vechi si manuscrise, tipar carti si reviste, productie publicitara.

Adi Center ofera la preturi competitive materiale publicitare si servicii de productie publicitara pentru simpozioane (comunicari de lucrari stiintifice), congrese si conferinte organizate de persoanele fizice si institutiile (companiile si universitatile) din Romania. La cerere se ofera si ISBN gratuit prin Editura StudIS pentru publicatiile din cadrul simpozioanelor – carti, reviste, brosuri, colectii de articole.

Editura StudIS (Marca Inregistrata SC Adi Center SRL) va permite publicarea rapida a cartilor si revistelor la o calitate maxima cu un pret minim (ISBN-ul este gratuit).

Clientii apreciaza prin feedback pozitiv beneficiile celor mai mici preturi pentru productie publicitara simpozioane, carti de vizita, afise, autocolante, pliante (flyere), pixuri personalizate, calendare, mape cu buzunar, plicuri personalizate, coli cu antet, bannere (roll up banners), felicitari, invitatii, tablouri, tapet personalizat, ecusoane, insigne, brelocuri si legitimatii personalizate pentru cluburi sportive, scoli, restaurante, mall-uri, supermarket-uri, conferinte, congrese, nunti, sisteme de afisare info stand visual si dublu vizual, jucarii personalizate, executate conform standardelor actuale de calitate.

Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat). Pentru comenzi si informatii suplimentare vizitati site-ul http://www.adicenter.eu

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Comunicate De Presa.

. Both comments and pings are currently closed.