Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

Serviciile De Print Digital Cu Preturi Mai Mici – Solutii Alternative Pentru Serviciile Tipografice

Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

Iasi, 02 August 2010 – Adi Center, lider pe piata locala a serviciilor de personalizari atipice (productie publicitara), print digital si tipografie, a redus preturile la serviciile de print digital color indiferent de cantitatea de material tiparit, cu scopul de a oferi o solutie alternativa pentru serviciile tipografice similare, dar cu volum de tiparituri impus. Pe de alta parte, pretul de contractare a serviciilor de finisare a materialelor tiparite (publicare carti si reviste, brosare carti si reviste, taiere hartie si altele) este de asemenea competitiv in raport cu oferta existenta pe piata de print digital din Romania.

Dintre noile serviciile oferite de Adi Center cu pret redus se pot exemplifica urmatoarele: personalizare albume foto profesionale, cani fluorescente personalizate cu imagini, mouse pad-uri personalizate cu imagini, tricouri personalizate cu imagini de la Campionatul Mondial de Fotbal 2010 din Africa, insigne scolare personalizate cu imagini, ecusoane si legitimatii personalizate cu imagini, puzzle A4 din lemn, diplome personalizate, facturi personalizate, precum si accesorii personalizate pentru nunti (cocarde nunti pixuri personalizate si insigne, ziare de nunta cu rol de invitatii de nunta, carduri de bani nunta).

Un alt serviciu de print digital cu pret competitiv este reprezentat de personalizarea CD-urilor si DVD-urilor cu imaginile clientilor.

De asemenea, Adi Center vine in intampinarea tuturor organizatorilor de evenimente si simpozioane cu reducerea preturilor la mape de prezentare cu buzunar, pixuri personalizate, si alte accesorii.

Adi Center ofera la preturi competitive materiale publicitare si servicii de productie publicitara pentru simpozioane (comunicari de lucrari stiintifice), congrese si conferinte organizate de persoanele fizice si institutiile (companiile si universitatile) din Romania. La cerere se ofera si ISBN (Editura StudIS pentru publicatiile din cadrul simpozioanelor – carti, reviste, brosuri, colectii de articole.

Despre Adi Center

Adi Center (Marca Inregistrata SC Adi Center SRL) s-a lansat in 2002, iar prin calitatea si diversitatea serviciilor si volumul de vanzari se situeaza in topul firmelor din nord-estul Moldovei, oferind cel mai bun raport calitate/pret pentru servicii moderne de print digital, offset (tipografie-print A3 si A4 policromie), serigrafie si tampografie, indoor-outdoor, personalizari prin sublimare (tricouri, sepci, cani termosensibile, cani fluorescente, materiale textile, mouse pad-uri, genti, puzzle), legatorie clasica (lucrari de diploma, licenta, doctorat), reconditionari carti foarte vechi si manuscrise, tipar carti si reviste, productie publicitara.

Editura StudIS (Marca Inregistrata SC Adi Center SRL) va permite publicarea rapida a cartilor si revistelor la o calitate maxima cu un pret minim (la cerere se ofera ISBN).

Clientii apreciaza prin feedback pozitiv beneficiile celor mai mici preturi pentru productie publicitara simpozioane, carti de vizita, afise, autocolante, pliante (flyere), pixuri personalizate, calendare, mape cu buzunar, plicuri personalizate, coli cu antet, bannere (roll up banners), felicitari, invitatii, tablouri, tapet personalizat, ecusoane, insigne, brelocuri si legitimatii personalizate pentru cluburi sportive, scoli, restaurante, mall-uri, supermarket-uri, conferinte, congrese, nunti, sisteme de afisare info stand visual si dublu vizual, jucarii personalizate, executate conform standardelor actuale de calitate.

Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat). Pentru comenzi si informatii suplimentare vizitati site-ul http://www.adicenter.eu

Adrian

Dranca

General Manager

Telefon/Fax: 0232.217.754

Mobil: 0745.263.620

Soseaua Stefan Cel Mare, Nr.5 (Targusor Copou)

Iasi

Romania

adicenter@yahoo.com

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Comunicate De Presa.

.

Trackback