Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Adi Center Introduce Tehnologii Moderne De Print Digital Pentru Fotografii Si Tablouri Cu Dimensiuni Mari


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital | Tipar Carti | Cadouri Personalizate | Editura StudIS | Legatorie >> Comunicate De Presa >> Adi Center Introduce Tehnologii Moderne De Print Digital Pentru Fotografii Si Tablouri Cu Dimensiuni Mari

Adi Center Introduce Tehnologii Moderne De Print Digital Pentru Fotografii Si Tablouri Cu Dimensiuni Mari

Oferta Print Banner Outdoor (Cerneala Eco Solvent)

Oferta Print Imagini (Fotografii de dimensiuni mari) Si Print Pe Panza (Indoor)

Iasi– 05 Ianuarie 2010 – Adi Center, lider pe piata locala a serviciilor de print digital si tipografie, ofera in exclusivitate solutia optima pentru print digital imagini, fotografii si tablouri de dimensiuni mari pe hartie foto si panza (canvas). Tehnologia moderna de print indoor si outdoor utilizata permite obtinerea imaginilor (print-urilor) de dimensiuni mari la o rezolutie maxima de 2400×1200 dpi. Implementarea noilor tehnologii de print digital la Adi Center este o parte integranta a campaniei de extindere a serviciilor la nivel national.

Fotografiile, imaginile sau tablourile de mari dimensiuni tiparite digital pe o larga varietate de material suport impresioneaza prin claritatea detaliilor grafice si intensitatea remarcabila a culorilor vii.

Acuratetea culorilor se asigura printr-o tehnologie revolutionara de calibrare interna a mecanismelor de print cu ajutorul unui spectrofotometru complet automat si de inalta performanta. Prin urmare, gama de culori vii ce se poate obtine la print-urile de dimensiuni mari (bannere) se controleaza cu precizie maxima, de exemplu imaginile pot prezenta tonuri neutre de gri care cresc calitatea imaginii si a detaliilor ei.

Privind avantajele print-urilor de dimensiuni mari cu destinatie indoor si outdoor, Adrian Dranca, General Manager, Adi Center explica: “Calitatea si acuratetea imaginii este incredibila, iar materialele printate au o durabilitate crescuta in timp chiar si fara laminare. Durabilitatea crescuta, naturaletea design-ului si culorile vii ale print-ului sunt asigurate de pigmenti speciali continuti in cerneala utilizata la tiparire, precum si de calitatea inalta a materialului utilizat ca suport pentru print .”

“Ne asteptam sa fie o anumita limita minima de cerere pentru serviciile de print digital fotografii de dimensiuni mari, insa aceasta limita a depasit asteptarile noastre datorita pretului scazut in raport cu calitatea crescuta. Mai mult decat atat, calitatea serviciilor Adi Center de print imagini, fotografii si tablouri de dimensiuni mari a primit multe voturi de incredere din partea pietei locale: clienti ca Centrul Cultural Francez Iasi, Casa de Cultura a Studentilor Iasi, Directia Judeteana de Tineret Iasi si multe alte firme, universitati si organizatii studentesti locale au revenit frecvent cu cereri pentru servicii de print digital imagini de dimensiuni mari”, a completat Adrian Dranca, General Manager, Adi Center.

In cazul unui volum mare de print-uri de dimensiuni mari, pentru aceeasi imagine se reproduce aceeasi calitate a culorilor cu acuratete maxima, indiferent de fluctuatiile parametrilor de mediu, cum ar fi temperatura de exemplu.

Imaginile de dimensiuni mari (fotografii, tablouri) au o rezistenta crescuta fata de agentii de degradare externi, cum ar fi radiatii ultraviolete, apa, lumina naturala sau diversi agenti de degradare de natura mecanica.

Fotografiile si imaginile de dimensiuni mari se pot proteja suplimentar prin laminare cu folii transparente lucioase sau mate. De asemenea sunt disponibile si alte servicii de finisare a materialului printat .

Despre Adi Center

Adi Center s-a lansat in 2002, iar prin calitatea si diversitatea serviciilor si volumul de vanzari se situeaza in topul firmelor din nord-estul Moldovei, oferind cel mai bun raport calitate/pret pentru servicii moderne de print digital, offset (tipografie-print A3 si A4 policromie), serigrafie, indoor-outdoor si personalizari prin sublimare (tricouri, sepci, cani, materiale textile, mouse pad-uri, genti, puzzle). Editura StudIS va permite publicarea rapida a cartilor si revistelor la o calitate maxima cu un pret minim. Clientii apreciaza prin feedback pozitiv beneficiile celor mai mici preturi pentru carti de vizita, afise, autocolante, pliante (flyere), calendare, mape cu buzunar, plicuri personalizate, coli cu antet, bannere (roll up banners), felicitari, invitatii si tablouri executate conform standardelor actuale de calitate. Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat). Pentru comenzi si informatii suplimentare vizitati site-ul http://www.adicenter.eu

Contact:

Adrian Dranca

General Manager

Telefon/Fax: 0232.217.754

Mobil: 0745.263.620

Soseaua Stefan Cel Mare, Nr.5 (Targusor Copou)

Iasi

Romania

http://www.adicenter.eu

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Comunicate De Presa.

.

Trackback