Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Obiectele promotionale personalizate cu coduri QR cresc eficienta marketingului


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital | Tipar Carti | Cadouri Personalizate | Editura StudIS | Legatorie >> Comunicate De Presa >> Obiectele promotionale personalizate cu coduri QR cresc eficienta marketingului

Comunicat de presa:

Obiectele promotionale personalizate cu coduri QR cresc eficienta marketingului

Iasi, 25.01.2012

qr-code-adi-center-tipar-digitalAdi Center (Marca Inregistrata), lider pe piata locala a serviciilor de tipar digital si productie publicitara, introduce serviciul de personalizare a obiectelor promotionale cu coduri de bare QR, oferind astfel posibilitatea implementarii unor strategii moderne in campaniile de marketing online si offline.

Codurile de bare QR contin date text sau adrese de situri Internet (URL), informatii care se pot accesa cu ajutorul dispozitivelor mobile de tip tableta PC sau telefon inteligent (smartphone) prin scanarea imaginii codului de bare.

Generarea codurilor de bare QR se efectueaza rapid si in mod automat cu aplicatii software care nu necesita instalare si sunt disponibile online, marea majoritate fiind gratuite.

Dat fiind numarul mare de utilizatori de tablete PC si dispozitive smartphone, exista posibilitatea de crestere a numarului de potentiali clienti cu ajutorul codurilor QR: de exemplu prin scanarea unui cod QR utilizatorul descopera o adresa de pagina web a companiei unde exista descrierea unui produs sau serviciu oferit de aceasta. De asemenea, utilizatorul poate fi directionat sa vizualizeze un material video online sau paginile oficiale ale unei companii pe diverse retele de socializare.

In strategiile de marketing bazate pe coduri QR, elementul critic se identifica in etapa de alegere a locului de plasare a codului QR, deoarece potentialul client trebuie motivat sa il identifice si sa il scaneze.

Clientii curenti si cei potentiali ar putea notifica codurile QR pe carti de vizita, afise, etichetele produselor, in paginile revistelor si ziarelor tiparite sau pe diverse obiecte promotionale.

In particular, obiectele promotionale personalizate cu coduri QR au un impact diferit fata de un anumit public tinta in cadrul unei campanii de marketing. De exemplu, in cazul unui restaurant, imprimarea pe un pahar a unui cod QR cu adresa paginii Internet continand sugestii pentru alegerea unui anumit tip de vin sau descrierea detaliata a meniului zilei determina clientul sa traiasca o experienta pozitiva, identificata de individ la nivel subliminal cu brand-ul si eventual promotiile restaurantului, in acelasi timp crescand si rata de succes a procesului de fidelizare a clientului.

Marea varietate a tipurilor de obiecte promotionale (de exemplu: cani albe, cani termosensibile, tricouri, insigne, genti, memorii USB, pixuri, voucher cadou, sepci, genti de laptop, etc.) si diversitatea metodelor de personalizare a acestora (transfer termic, serigrafie, tampografie, gravura laser, sublimare) permit optimizarea rezultatelor oricarei campanii de marketing, deoarece exista un numar infinit al gradelor de libertate in alegerea strategiilor optime de plasare a codurilor QR pe obiecte promotionale, astfel incat potentialul client sa fie motivat sa descopere mesajul comunicat, indiferent de natura produsului sau serviciului promovat.

Despre Adi Center

Adi Center (Marca Inregistrata) este o companie lansata in 2002, lider pe piata locala a serviciilor de personalizari atipice (productie publicitara si obiecte promotionale personalizate), print digital, print imagini de dimensiuni mari (roll up banner, banner stradal, fotografii), tipografie si tipar carti si reviste prin Editura StudIS (Marca Inregistrata), iar prin calitatea si diversitatea serviciilor si volumul de vanzari se situeaza in topul firmelor din Romania, oferind servicii cu cel mai bun raport calitate/pret.

Adi Center ofera servicii moderne de print digital, offset (tipografie-print A3 si A4 policromie), serigrafie si tampografie, indoor-outdoor, personalizari prin sublimare (tricouri, sepci, cani termosensibile, cani fluorescente, materiale textile, mouse pad-uri, genti, puzzle), legatorie clasica (lucrari de diploma, licenta, doctorat), reconditionari carti foarte vechi si manuscrise, tipar carti si reviste, productie publicitara.

Adi Center ofera la preturi competitive materiale publicitare si servicii de productie publicitara pentru simpozioane (comunicari de lucrari stiintifice), congrese si conferinte organizate de persoanele fizice si institutiile (companiile si universitatile) din Romania. La cerere se ofera si ISBN gratuit prin Editura StudIS pentru publicatiile din cadrul simpozioanelor – carti, reviste, brosuri, colectii de articole.

Editura StudIS (Marca Inregistrata SC Adi Center SRL) va permite publicarea rapida a cartilor si revistelor la o calitate maxima cu un pret minim (ISBN-ul este gratuit).

Clientii apreciaza prin feedback pozitiv beneficiile celor mai mici preturi pentru productie publicitara simpozioane, carti de vizita, afise, autocolante, pliante (flyere), pixuri personalizate, calendare, mape cu buzunar, plicuri personalizate, coli cu antet, bannere (roll up banners), felicitari, invitatii, tablouri, tapet personalizat, ecusoane, insigne, brelocuri si legitimatii personalizate pentru cluburi sportive, scoli, restaurante, mall-uri, supermarket-uri, conferinte, congrese, nunti, sisteme de afisare info stand visual si dublu vizual, jucarii personalizate, executate conform standardelor actuale de calitate.

Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat). Pentru comenzi si informatii suplimentare vizitati site-ul http://www.adicenter.eu

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Comunicate De Presa.

.

Trackback