Menu
Promotie Fluturasi Publicitari (Flyers) In Forma De Dovleac – Marketing Direct Mai Eficient De Halloween
20/10/2010 Oferte Speciale - Promotii !!!

Promotie Fluturasi Publicitari (Flyers) In Forma De Dovleac – Marketing Direct Mai Eficient De Halloween

2000 fluturasi publicitari (flyers)  –  0.22 ron/fluturas publicitar+tva

5000 fluturasi publicitari (flyers)  –  0.15 ron/fluturas publicitar+tva

10000 fluturasi publicitari (flyers) – 0.12 ron/fluturas publicitar+tva

Adi Center va ofera in exclusivitate fluturasi publicitari ( flyers) in forma de dovleac pentru imbunatatirea calitatii campaniilor de marketing direct in perioada sarbatorii de Halloween ( material suport carton lucios de 170 g/mp, policromie). (Comunicat de Presa – Idei De Eficientizare A Marketing-ului Direct De Halloween: Fluturasi Publicitari In Forma De Dovleac)

Fluturasii publicitari inca sunt utilizati la o scara suficient de larga datorita pretului de productie scazut, reprezentand cel mai economic mod de promovare a produselor sau serviciilor intr-un timp relativ scurt.

Ideea de la care s-a plecat in crearea machetei (stantei) de fluturasi publicitari in forma de dovleac este simpla: mesajul publicitar se comunica intr-un mod mult mai familiar unor potentiali clienti, prin asocierea formei fluturasului cu sarbatoarea de Halloween, astfel incat impactul mesajului publicitar este mult mai puternic.

Adi Center ofera pentru download gratuit stanta fluturasi publicitari in forma de dovleac ( format Corel Draw – fisier de tip .cdr):

Download Gratuit Fisiere Corel Draw: stanta Corel Draw – fluturasi in forma dovleac

Sugestii Pentru Optimizare Design Si Continut Flyers ( Fluturasi Publicitari):

  • titlul ar trebui sa fie format din cuvinte corect selectionate pentru a evidentia cu acuratete maxima mesajul fluturasului publicitar
  • o singura imagine mai mare corelata optim cu continutul fluturasului ( descrierea pe scurt a serviciilor si produselor) are un impact mai puternic decat mai multe imagini de dimensiuni mai mici. Imaginea trebuie sa atraga atentia publicului pentru produsul sau serviciul promovat prin aceasta metoda de marketing direct.
  • continutul text al fluturasului trebuie sa focalizeze atentia asupra beneficiilor produselor sau serviciilor oferite, din acest motiv propozitiile trebuie sa fie scurte si obiective.
  • referintele la studii de caz si marturii ale altor clienti sunt optionale – in aceasta situatie este recomandat sa oferiti detaliile de contact ale persoanelor care au utilizat anterior serviciile sau produsele promovate prin marketing direct
  • design-ul fluturasului publicitar trebuie conceput astfel incat sa scoata in evidenta prin diverse elemente grafice ( borduri, casete text, linii de demarcare, etc) avantajele serviciilor si produselor promovate)
  • culoarea de fond ar trebui sa fie in ton cu logo-ul si specificul serviciilor sau produselor promovate
  • calitatea unui fluturas este dependenta atat de impactul vizual cat si de modul de impartire al acestora ( un personal calificat este indicat pentru impartirea fluturasilor)
« »
Comments are closed
*** *
© Adi Center S.R.L. - J33/4852002 RO14865894

Politica de confidentialitate--Politica Cookie-uri

PROTECTIA CONSUMATORILOR – ANPC