Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Download Gratuit (Free) PDF (Portable Document Format) Software: Download Desktop Software Gratuit Pentru Editare Si Conversie PDF


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital | Tipar Carti | Cadouri Personalizate | Editura StudIS | Legatorie >> Download Free Software, News >> Download Gratuit (Free) PDF (Portable Document Format) Software: Download Desktop Software Gratuit Pentru Editare Si Conversie PDF

Download Gratuit (Free) PDF (Portable Document Format) Software: Download Desktop Software Gratuit Pentru Editare Si Conversie PDF

Utilizatorii de Microsoft Office sau de orice alta suita software de tip office se pot confrunta uneori cu problema conversiei documentelor Word, Excel, CSV, PowerPoint sau Text in PDF si invers, respectiv cu problema lipsei unei unelte software corespunzatoare pentru editarea documentelor PDF.

Pe piata de software actual exista suficiente solutii software comerciale de editare si conversie a documentelor PDF in diverse alte tipuri de fisiere ca Word, Excel, CSV, PowerPoint sau Text, de exemplu Adobe Acrobat 9, un software comercial de editare documente PDF de la Adobe, disponibil insa si in versiune de download trial gratuit.

Daca nu dispuneti de suficiente resurse financiare (si chiar si cand dispuneti de resurse financiare),  noi va propunem cateva alternative gratuite de download desktop software pentru editare si conversie documente PDF in afara de aplicatia de conversie documente PDF disponibila online pe acest site si care suporta conversia urmatoarelor tipuri de documente:

– Microsoft Word (doc dot docx dotx)
– Microsoft Excel (xls xlw xlt xlsx xltx)
– Microsoft Powerpoint (ppt pps pot pptx potx)
– Open Office (odt ods odp odg ott ots otp otg)
– Postscript (ps)
– Text (rtf txt)
– HTML (htm html)
– Imagini (jpg jpeg png bmp gif tiff tif emf wmf)

1.  Free Download Foxit PDF Editor – Descarca Gratuit Foxit PDF Editor

Foxit PDF Editor este un software destinat pentru editarea oricaror tipuri de documente PDF. Foxit PDF Editor permite selectarea, inserarea, schimbarea, eliminarea, rotirea, copierea si taierea textului, imaginilor si graficelor. Puteti de asemenea sa inserati, sa importati si sa stergeti paginile sau sa create un nou design pentru layout-ul paginilor.

Dupa terminarea editarii documentului PDF, acesta poate fi print-at sau salvat ca fisier nou. Foxit PDF Editor este compatibil cu Windows 2000, Windows X, Windows 2003 Server, Windows Vista si Windows 7 (sa nu uitam de faptul ca Foxit PDF Reader este o alternativa mult mai rapida pentru vizualizarea documentelor PDF).

http://www.foxitsoftware.com/pdf/editor/

2. Free Download gDoc Creator – Descarca Gratuit gDoc Creator

gDoc Creator este un software gratuit care va permite transformarea documentelor Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) in PDF si XPS. De asemenea, printer-ele virtuale PDF si XPS va permit sa trasformati orice document print-abil in PDF. Pe de alta parte, gDoc Creator este capabil sa realizeze in mod automat si conversia inversa din PDF in Word – cu alte cuvinte veti beneficia de un PDF to Word converter si un XPS to Word converter gratuit.

http://www.globalgraphics.com/en/gdoc/creator

3. Free Download PrimoPDF – Descarca Gratuit PrimoPDF

PrimoPDF este o solutie de conversie in PDF pentru mai mult de 300 de tipuri de documente print-abile, printre care si Word, Excel, PowerPoint. PrimoPDF este compatibil cu Microsoft® Windows® 2000, XP, Vista, 7 (32- and 64-bit) (PDF 1.4 si 1.5).

http://www.primopdf.com/index.aspx

4. Free Download Expert PDF – Descarca Gratuit Expert PDF

Expert PDF este o aplicatie multfunctionala care va permite sa creati PDF din orice document, sa editati documente PDF si sa convertiti documente PDF in Word. De asemenea poate sa uneasca mai multe documente diferite ca Word, Excel, PowerPoint, HTML (URL) intr-un singur document PDF. Mai puteti sa efectuati conversii din PDF in JPG (JPEG), TIFF, etc.

Asa cum explica si editorii de la publicatia online My Digital Life, pentru download gratuit Expert PDF (free Expert PDF serial number) trebuie doar sa utilizati urmatorul link, iar pe pagina respectiva, dupa ce apasati butonul Register si furnizati o adresa valida de email, veti primi un serial number pentru Expert PDF gratuit.

5. Download (Descarca) Gratuit Extensia Sun PDF Import Pentru OpenOffice.org 3.0 si StarOffice 9

Extensia Sun PDF Import Pentru OpenOffice.org 3.0 si StarOffice 9 este un plugin compatibil cu aplicatiile open source (software gratuit) de tip office software – OpenOffice.org 3.0 si StarOffice sunt oferite gratuit de catre Sun Microsystems, Inc. .

Extensia Sun PDF Import Pentru OpenOffice.org 3.0 si StarOffice 9 va permite sa importati si sa editati documente PDF in OpenOffice.org.

Extensia Sun PDF Import Pentru OpenOffice.org 3.0 si StarOffice 9 suporta deschiderea fisierelor PDF/ODF hibride. Platformele suportate sunt urmatoarele: MacOS X, Solaris Sparc, Solaris x86, Windows, Linux, Linux x86-64.

http://extensions.services.openoffice.org/project/pdfimport

Daca nu doriti sa instalati un convertor PDF pentru desktop, atunci puteti utilize cel putin doua servicii web gratuite de conversie documente PDF.

Google Docs, un serviciu online foarte popular va permite conversia urmatoarelor tipuri de documente in PDF:

-Microsoft Word (.doc, .docx), OpenDocument text (.odt), StarOffice text (.sxw)
-Rich text (.rtf), Plain text (.txt), HTML (.htm, .html)
-Microsoft PowerPoint (.ppt, .pps)
-Microsoft Excel (.xls, .xlsx) files, OpenDocument spreadsheets (.ods).
-Comma-separated values (.csv)

Un serviciu web gratuit de conversie PDF in Word este PDF to Word Free.

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Download Free Software, News.

.

Trackback