Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Dual Boot Windows 7 Si Linux: PLoP Boot Manager Pentru Windows


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital | Tipar Carti | Cadouri Personalizate | Editura StudIS | Legatorie >> Download Free Software, News >> Dual Boot Windows 7 Si Linux: PLoP Boot Manager Pentru Windows

Dual Boot Windows 7 Si Linux: PLoP Boot Manager Pentru Windows

Poate va intrebati cum ar fi posibil sa boot-ati si sa aveti mai multe sisteme de operare instalate pe partitii diferite ale aceluiasi hard disk sau sa boot-ati un sistem de operare Linux de pe un USB drive (cum ar fi o anumita distributie de Linux) in acelasi timp cu Windows 7, Windows XP, Windows 2003 sau oricare alta versiune de Windows utilizata de dumneavoastra.

De obicei, orice distributie de Linux vine cu sistemul ei propriu de boot (boot manager) by default, corespunzator unui anumit tip de partitie a hard disk-ului pe care ruleaza. Practic, este posibila realizarea instalarii unei anumite distributii de Linux (de exemplu Puppy Linux, Tiny Core Linux, Pardus, etc) direct din sistemul de operare Windows pe o partitie diferita a unui singur hardisk, unde pe partitia primara exista Windows ca sistem de operare default.

Cu alte cuvinte, dupa instalarea unui anumit Linux, apare o secventa multipla de boot la repornirea calculatorului care va permite sa alegeti intre Windows si Linux. Insa ce se intampla in cazul utilizarii mai multor hard disk-uri sau USB-uri?

In acest sens, raspunsul este oferit de PLoP Boot Manager, o aplicatie gratuita compatibila Windows, care permite sa simplificati sarcinile complicate de configurare multi-boot sau bootarea multipla a unor diferite sisteme de operare, instalate pe diverse partitii unde coexista si sistemul de operare Windows.

Diversele sisteme de operare pot fi selectate individual dintr-un meniu de boot ce apare inainte de pornirea Windows-ului. PLoP Boot Manager suporta sisteme de operare instalate pe floppy disk, hard disk, CD/DVD si USB.

Caracteristici Si Functii PLoP Boot Manager:

– Boot CD/DVD fara suport BIOS
– USB boot fara BIOS suport (UHCI, OHCI and EHCI)
– Floppy boot
– Profile diferite pentru sistemele de operare
– Suporta definirea de maxim 16 partitii
– Nu este necesara o extra partitie pentru PLoP manager
– Suport Pentru Boot Ascuns
– Suporta ascunderea partitiilor
– Protectia cu parola boot computer si setari boot manager
– Interfata mod text 80×50
– Interfata grafica utilizator 640×480, 800×600, 1024×786, 1280×1024
– Editor MBR partition table
– Start boot manager de pe harddisk, floppy, USB, CD, DVD
– Start boot manager din meniul de boot Windows
– Start din LILO, GRUB, Syslinux, Isolinux, Pxelinux (network – retea)
– Poate fi utilizat ca ISA/PCI optiune ROM

Download Gratuit PLoP Boot Manager

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Download Free Software, News.

.

Trackback