Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Felicitari Si Invitatii Plantabile Din Hartie Cu Seminte


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital | Tipar Carti | Cadouri Personalizate | Editura StudIS | Legatorie >> News >> Felicitari Si Invitatii Plantabile Din Hartie Cu Seminte

Poate ca e greu de crezut, dar si dumneavoastra puteti realiza felicitari si invitatii plantabile (intr-un sol fertil de preferinta) din hartie continand seminte de flori.

Nu aveti nevoie decat de niste hartie obisnuita, un blender, seminte de flori si apa. Hartia se amesteca in blender cu semintele de flori si apa si ulterior din materialul rezultat se decupeaza forma dorita, care se lipeste pe suprafata unei felicitari sau invitatii continand un mesaj tiparit (print-at).

Diferenta intre invitatii sau felicitarile obisnuite si cele pe baza de seminte de flori rezida in faptul ca destinatarul poate planta felicitarea sau invitatia plantabila intr-un sol fertil (pamantul imbogatit cu vitamine dintr-un ghiveci de flori de exemplu) pentru a obtine flori din hartie impregnata cu seminte direct pe felicitare sau invitatie.

Ideea (destul de interesanta si usor de pus in practica) apartine Make and Takes – website-ul unde veti gasi reteta completa pentru a realiza felicitari continand atat mesaje (continut) print-ate, cat si decoratii din hartie cu seminte de flori – atribut care le permite sa fie plantate in orice sol.

Aceste felicitari si invitatii plantabile pot fi oferite cadou cu orice ocazie (1 Martie, 8 Martie, Cadouri De Pasti, etc).

Din aceeasi categorie, a ideilor noi si usor de pus in practica, celor care doresc realizarea unor invitatii de nunta impresionante,  va sugeram sa incercati impactul brosurilor de nunta (ziarelor de nunta), ca o alternativa a invitatiilor de nunta clasice.

Oferta Adi Center pentru brosuri de nunta (ziare de nunta) este suficient de atractiva, daca ne gandim ca un ziar de nunta de minimum 8 pagini, realizat in format A5 (full color), cu informatia dumneavoastra (text, grafica, fotografii) costa doar 1.6 RON (TVA inclus) si va ofera posibilitatea sa includeti mai multe informatii legate de nunta dumneavoastra decat o invitatie de nunta clasica.  Detalii Ziare De Nunti (Ziare De Nunti Pentru O Viata)

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria News.

.

Trackback