Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Print Imagini (Fotografii) De Dimensiuni Mari De La Campionatul Mondial De Fotbal FIFA 2010 Africa De Sud


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital | Tipar Carti | Cadouri Personalizate | Editura StudIS | Legatorie >> Campionatul Mondial De Fotbal 2010, Print De Dimensiuni Mari, Print Indoor | Outdoor >> Print Imagini (Fotografii) De Dimensiuni Mari De La Campionatul Mondial De Fotbal FIFA 2010 Africa De Sud

Print Imagini (Fotografii) De Dimensiuni Mari De La Campionatul Mondial De Fotbal FIFA 2010 Africa De Sud

Adi Center ofera servicii de print imagini (fotografii) de dimensiuni mari de la Campionatul Mondial De Fotbal FIFA 2010 din Africa de Sud  – serviciile de print imagini de dimensiuni mari se realizeaza doar cu imaginile clientilor.

Print imagini de dimensiuni mari cu destinatie indoor sau outdoorPrint imagini de dimensiuni mari cu cerneala eco solvent

Rezolutia maxima pentru print outdoor (indoor) cu cerneala eco solvent este 1440 x 1440 dpi (latime maxima aproximativa 1,6 m, lungime maxima aproximativa 40 m).

Imaginile au o stralucire si densitate unica a culorilor astfel incat ele arata foarte bine pentru ochiul uman atat de la distanta mica, cat si de la distanta mare.

Print-ul (tiparul) indoor si outdoor pe material de dimensiuni mari permite obtinerea imaginilor naturale de o inalta calitate cu o densitate maxima a culorilor, pe o gama variata de medii de tiparire.

Print imagini (fotografii) de dimensiuni mari cu destinatie indoor

Print Imagini De Dimensiuni Mari Rezolutie Maxima 2400×1200 dpi

Latime maxima: 1 m. Hartie foto: 240 g.

Fotografiile, imaginile sau tablourile de mari dimensiuni se pot realiza pe o larga varietate de material support, la rezolutii mari, rezolutia maxima posibila fiind 2400 x 1200 dpi (cu optimizare).

Aparatura utilizata la printarea imaginilor de dimensiuni asigura naturaletea design-ului in forma print si confera o intensitate maxima a culorilor folosite.

Calitatea imaginii este incredibila, iar materialele printate au o durabilitate crescuta in timp chiar si fara laminare. Durabilitatea crescuta si culorile vii ale print-ului sunt asigurate de pigmenti speciali continuti in cerneala utilizata la tiparire.

Gama de culori vii ce se pot obtine este foarte larga, de exemplu imaginile pot prezenta tonuri neutre de gri care cresc calitatea imaginii si a detaliilor ei.

In cazul unui volum mai mare de print-uri de dimensiuni mari, pentru aceeasi imagine se reproduce aceeasi calitate a culorilor cu acuratete maxima, indiferent de fluctuatiile parametrilor de mediu, cum ar fi temperatura de exemplu.

Acuratetea culorilor pentru diverse profile ICC se asigura printr-o tehnologie revolutionara de calibrare interna cu ajutorul unui spectrofotometru complet automat si de inalta performanta.

Preturile serviciilor de print imagini (fotografii) de dimensiuni mari sunt calculate in moneda EURO.

Dumneavoastra trebuie doar sa introduceti valorile pentru lungimea si latimea reala a print-ului exprimate in metri (m) si numarul de exemplare print-ate (daca numarul de exemplare este mai mare decat 1 bucata). Calculatorul va evalua si va afisa in mod automat suprafata totala a print-ului, pretul unui metru patrat de material print-at (tiparit), pretul unui singur exemplar print-at fara TVA ( pretul pentru un singur exemplar fara TVA), pretul total print pentru toate exemplarele fara TVA exprimat in EURO si pretul total print cu TVA exprimat in EURO.

Valorile numerice zecimale se vor indica cu caracterul . (Exemplu: 0.8)

Calculator Preturi Print Imagini Dimensiuni Mari

Comenzile se trimit pe adresa de email adicenter@yahoo.com

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Campionatul Mondial De Fotbal 2010, Print De Dimensiuni Mari, Print Indoor | Outdoor.

.

Trackback