Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Cadouri De Paste – Cadouri Personalizate Pentru Paste


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital | Tipar Carti | Cadouri Personalizate | Editura StudIS | Legatorie >> Personalizari Diverse >> Cadouri De Paste – Cadouri Personalizate Pentru Paste

Surprindeti-va persoanele dragi cu un cadou unic de Paste (cadouri online pentru Sarbatoarea Pastelui! Adi Center va ofera o gama larga de cadouri pentru Paste accesibile pentru orice buget!

Catalog Jucarii Muzicale Personalizate Cu Mesaje De Paste – Cadouri De Paste-Magazin Online Jucarii (Cadouri Personalizate Pentru Paste)

Adi Center, lider pe piata locala a serviciilor de personalizari atipice (productie publicitara), print digital si tipografie, va ofera in exclusivitate tuturor posibilitatea de a alege cadouri unice, personalizate pentru Paste cu mesajul dumneavoastra. Mesajul personalizat transmis cu ocazia Sarbatorii Pastelui are un impact maxim in cazul cadourilor personalizate pentru Paste.

Astfel Adi Center  va ofera idei de cadouri personalizate pentru Paste la cele mai mici preturi ale pietei.

Adi Center va ofera urmatoarele tipuri de servicii de personalizare cadouri pentru Paste:

– Felicitarile personalizate de Paste pot afisa continut de tip text si imagini, fiind realizate pe orice tip de material suport prin servicii de print digital la Adi Center.

Canile termosensibile personalizate cu diverse mesaje de Paste pot constitui cadouri speciale de Paste: la adaugarea unui lichid fierbinte in cana termosensibila, suprafata exterioara a canii va afisa treptat imaginile si textul mesajului de Paste, transmis in acest mod persoanelor dragi.

De asemenea la Adi Center se personalizeaza prin tehnici moderne orice tip de tricou (bumbac sau material sintetic) prin aplicarea cu ajutorul unor folii speciale a mesajului (text si imagini) de Paste. Tehnicile moderne de personalizare a tricourilor sunt nedestructive – materialul tricoului nu se degradeaza prin personalizarea cu mesajul de Paste transmis persoanelor dragi.

Tricourile personalizate pentru jucarii pot aduce o nota de unicitate jucariilor alese cadou de Paste pentru persoanele dragi. Adi Center ofera o larga gama de jucarii (funny gifts – cadouri de Paste), care ar putea constitui un cadou deosebit pentru persoanele apropiate cu ocazia Sarbatorii Pastelui.

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Personalizari Diverse.

.

Trackback