Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

8 Martie 2011 – Felicitari Cu Mesaje 8 Martie – Felicitari Virtuale Cu Mesaje De 1 Martie – Felicitari Muzicale Cu Mesaje De Martisor


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital | Tipar Carti | Cadouri Personalizate | Editura StudIS | Legatorie >> Servicii >> 8 Martie 2011 – Felicitari Cu Mesaje 8 Martie – Felicitari Virtuale Cu Mesaje De 1 Martie – Felicitari Muzicale Cu Mesaje De Martisor

Software Online Gratuit Pentru Felicitari Virtuale Cu Mesaje De 8 Martie 2011 (Mesaje De Ziua Femeii 2011) Si Pentru Felicitari Virtuale Cu Mesaje De Martisor  1 Martie 2011 (Felicitari Muzicale Gratuite)

8 Martie 2011 – Felicitari Cu Mesaje 8 Martie – Felicitari Virtuale Cu Mesaje De 8 Martie – Felicitari Muzicale Cu Mesaje De 8 Martie – Mesaje De Ziua Femeii 2011 – Felicitari Virtuale De Ziua Femeii – Felicitari Gratuite 8 Martie 2011

1 Martie 2011 – Felicitari Cu Mesaje De Martisor- Felicitari Virtuale Cu Mesaje De 1 Martie – Felicitari Muzicale Cu Mesaje De Martisor 2011 – Felicitari Virtuale Gratuite Cu Mesaje De Martisor

Prin intermediul unui software gratuit si usor de utilizat, Adi Center va ofera posibilitatea de a realiza, direct din web browser felicitari virtuale cu mesaje de Martisor sau felicitari virtuale cu mesaje de 8 Martie 2011 (Ziua Femeii 2011).

Felicitarile virtuale cu mesaje de Martisor si felicitarile virtuale cu mesaje de 8 Martie 2011 (Ziua Femeii 2011) pot contine si fisiere audio.

Felicitarile virtuale in forma finala pot fi trimise in orice casuta de e-mail, tiparite sau salvate pe discul local ca fisier PDF.

Felicitarile virtuale cu mesaje de Martisor si felicitarile virtuale cu mesaje de 8 Martie 2011 (Ziua Femeii 2011) se pot tipari la Adi Center prin servicii de print digital pe orice material suport.

Pentru a tipari Felicitarile virtuale cu mesaje de Martisor si felicitarile virtuale cu mesaje de 8 Martie 2011 (Ziua Femeii 2011) trebuie sa le trimiteti la adicenter@yahoo.com, specificand tipul materialului suport pentru print si cantitatea dorita.

Trimite Acum Mesaje De 8 Martie 2011 – Mesaje De 1 Martie 2011 – Mesaje De Ziua Femeii – Mesaje De Martisor 2011

Mesajele virtuale de 8 Martie 2011 si mesajele de martisor 2011 (felicitari virtuale de 8 Martie 2011) se pot crea in cateva minute direct din web browser-ul dumneavoastra, prin parcurgerea pasilor de mai jos.

1. Alegeti O Imagine De Fundal Din Computer-ul Dvs. corespunzatoare felicitarilor cu mesaje de martisor 2011 sau Ziua Femeii 2011 – apoi cu ajutorul butonului Selectati Fundalul Pentru Felicitare din bara meniului superior – trimiteti imaginea fundalului felicitarii cu mesaje de 8 Martie 2011 sau felicitarii cu mesaje de 1 Martie 2011 pe server-ul Adi Center.

2. Utilizand Butonul alaturat butonului mentionat anterior (Selectati Fundalul Pentru Felicitare) si anume butonul Ajustati Dimensiunea Fundalului La Aria Activa (aria activa exprimata in pixeli corespunde dimensiunii reale a felicitarii cu mesaje de 8 Martie 2011 sau a felicitarii cu mesaje de 1 Martie 2011) – incadrati imaginea in limitele felicitarii dumneavoastra.

3. Cu Butonul – Selectati Obiecte Grafice Pentru Felicitare, puteti adauga alte imagini (din computer-ul dumneavoastra) PNG sau GIF cu background transparent, astfel incat sa obtineti incarcarea grafica dorita a felicitarii cu mesaje de 8 Martie 2011 sau a felicitarii cu mesaje de 1 Martie 2011).

4. Utilizand Butonul Text, adaugati orice mesaj text de Martisor (1 Martie 2011) sau de Ziua Femeii (8 Martie 2011) felicitarii. De asemenea, puteti schimba culoarea textului, a casutei text si a fundalului acestuia prin optiunile de meniu corepunzatoare.

Daca doriti sa trimiteti felicitarile cu mesaje text de Martisor sau 8 Martie 2011 prin email, butonul de culoare galbena, in forma de plic denumit “Trimiteti Felicitarea” (situat in stanga sus) va aduce in prim plan o fereastra unde trebuie sa completati numele destinatarului si adresa de email a acestuia, precum si numele si adresa dumneavoastra de email.

Din aceeasi fereastra aveti posibilitatea de a printa felicitarea pe imprimanta dumneavoastra sau pe un printer virtual.  De exemplu, instaland imprimanta virtuala PrimoPDF (Adobe PDF Converter Free – mai multe detalii conversie documente PDF software gratis), selectati la faza de print printer-ul virtual PrimoPDF si puteti salva felicitarile cu mesaje text de Martisor sau 8 Martie 2011  in format PDF direct in computer-ul dumneavoastra.

Pentru a obtine felicitari muzicale cu mesaje text de Martisor sau 8 Martie 2011 trebuie sa adaugati si un fisier audio in format mp3 cu dimensiune de maxim 8 MB din computerul dumneavoastra.

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Servicii.

.

Trackback