Menu
Cadouri Personalizate Pentru Valentine’s Day
28/01/2010 Servicii

Surprindeti-va persoana iubita cu un cadou unic de Valentine’s Day! Adi Center va ofera o gama larga de cadouri pentru Valentine’s Day accesibile pentru orice buget!

Catalog Jucarii Muzicale Personalizate-Magazin Online Jucarii (Cadouri Personalizate)

Adi Center, lider pe piata locala a serviciilor de personalizari atipice (productie publicitara), print digital si tipografie, ofera in exclusivitate tuturor indragostitilor din Romania posibilitatea de a alege cadouri personalizate cu mesaje care exprima intr-un mod unic toate sentimentele fata de persoana iubita. Mesajul de dragoste personalizat are un impact maxim in cazul cadourilor personalizate.

Toti indragostitii din Romania au ocazia unica de a oferi cadouri personalizate de Valentine’s Day la cele mai mici preturi ale pietei. Adi Center va ofera urmatoarele tipuri de servicii de personalizare cadouri pentru Valentine’s Day:

– Felicitarile personalizate de Valentine’s Day pot afisa continut de tip text si imagini, fiind realizate pe orice tip de material suport prin servicii de print digital la Adi Center.

Canile termosensibile personalizate cu diverse mesaje de dragoste pot constitui cadouri speciale de Valentine’s Day: la adaugarea unui lichid fierbinte in cana termosensibila, suprafata exterioara a canii va afisa treptat imaginile si textul mesajului de Valentine’s Day.

De asemenea la Adi Center se personalizeaza prin tehnici moderne orice tip de tricou (bumbac sau material sintetic) prin aplicarea cu ajutorul unor folii speciale a mesajului (text si imagini) de Valentine’s Day. Tehnicile moderne de personalizare a tricourilor sunt nedestructive – materialul tricoului nu se degradeaza prin personalizarea cu mesajul de dragoste de Valentine’s Day.

Tricourile personalizate pentru jucarii pot aduce o nota de unicitate jucariilor alese pentru persoana iubita de Valentine’s Day. Adi Center ofera o larga gama de jucarii (funny gifts), care ar putea constitui un cadou deosebit pentru persoana iubita de Valentine’s day.

Continutul intregral al comunicatului de presa: Idei De Cadouri Personalizate Pentru Valentine’s Day – Ziua Universala A Indragostitilor

Comments are closed
**** *