Menu
tipar-carte-brosare-carte
Tipar Carte – Publicare Carte – Capacitate Productie Brosare Carte 1000 carti pe ora
10/08/2016 Download Free Software

Adi Center ofera servicii profesionale de tipar carte ( tipar digital carti, tipar reviste, tipar brosuri, tipar manuale scolare ) cu productivitate optimizata a serviciilor de brosare carte ( brosare carti ) – capacitatea de productie carti fiind de minim 1000 carti pe ora.

Astfel, Adi Center asigura serviciile de tiparire carte, tiparire reviste si tipar brosuri pentru orice tiraj ( tiparire carte tiraj mic sau tiparire carte tiraj foarte mare ), practic nu exista un tiraj impus sau limita de tiraj pentru tiparire carti.

Prin Editura StudIS® ( Marca Inregistrata a SC Adi Center SRL ) pentru cartile tiparite se asigura rezervarea ISBN-ului gratuit (ISBN gratis), respectiv pentru reviste se asigura rezervarea ISSN-ului gratuit (ISSN gratis).

Aflati mai multe informatii despre ISBN si ISSN gratuit

Tiparirea cartilor are loc pe echipamente de ultima generatie de tipar digital carte (varfurile de gama de la Canon – de exemplu, Canon imagePRESS C10000VP si Konika Minolta – de exemplu, Konica Minolta bizhub PRESS C1070).

Echipamentele de tipar digital carte Canon imagePRESS C10000VP asigura o calitate similara tiparului offset pentru materialele tiparite.

Care este pretul pentru tipar carte, tipar brosuri, tipar reviste ? ( calcul pret tipar carte – calcul pret tiparire carti )

Calculul pretului pentru tiparirea unei carti se realizeaza foarte simplu si rapid cu calculatorul de preturi pentru tipar carte, tipar reviste si tipar brosuri.

Calculatorul de preturi tipar carti, tipar reviste si tipar brosuri afiseaza doua preturi: un pret cu TVA 5% pentru orice tip de carte fara continut publicitar si un pret cu TVA 19% aplicabil la orice alt tip de carte – revista cu continut publicitar (reclame):

Detalii formatare continut pentru tipar carti, tipar brosuri si tipar reviste

Coperta – fisier Corel Draw (.cdr) cu textul convertit la curbe.

Cotorul – se calculeaza astfel: aproximativ 100 de foi corespunde la 1 cm de cotor.

Interiorul cartii/revistei/materialului de tiparit – fisier PDF cu margini 1,7 cm – 2 cm, format A4(210×297), format A5(148,5×210) si format B5 (format academic) (173×246).

Daca ontinutul de tiparit nu este in forma finala, modificarile necesare se taxeaza la pretul de 0,5 RON / minut.

Pentru informatii suplimentare, cereri de oferta si comenzi va rugam sa ne contactati prin email la adicenter@yahoo.com , la telefon 0745263620 sau utilizand formularul de contact de mai jos.

Termenul de executie al comenzii este de 2-4 zile in functie de comenzile anterioare.

Contactati-ne Acum!

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Subiect Mesaj

Detalii Mesaj

Sunt de acord cu Politica de confidentialitate
Aflati Politica de confidentialitate a datelor personale

« »
Comments are closed
*** *
© Adi Center S.R.L. - J33/4852002 RO14865894

Politica de confidentialitate--Politica Cookie-uri

PROTECTIA CONSUMATORILOR – ANPC