Print DigitalTipar CarteCadouri Promotionale PersonalizatePrint Imagini Dimensiuni MariLegatorieInvitatii NuntaGravura Laser

 
 

Felicitari De Craciun Cu Mesaje De Craciun 2010 Gratis Print Software Online – Felicitari Muzicale De Craciun Printabile Gratis Software Online


Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat rapid). Informatii Servicii Curierat Si Livrare

HTML Sitemap Print Digital | Tipar Carti | Cadouri Personalizate | Editura StudIS | Legatorie >> Download Free Software, News, Servicii >> Felicitari De Craciun Cu Mesaje De Craciun 2010 Gratis Print Software Online – Felicitari Muzicale De Craciun Printabile Gratis Software Online

Felicitari De Craciun Cu Mesaje De Craciun 2010 Gratis Print Software Online – Felicitari Muzicale De Craciun 2010 Printabile Gratis Software Online

Felicitari de Craciun Gratuite Software Online – Realizati Felicitari De Craciun Muzicale In Doar 5 Minute Cu Orice Imagine De Craciun (Felicitari Cu Brazi De Craciun, Felicitari De Craciun Cu Mos Craciun, Felicitari De Craciun Cu Peisaje De Iarna)

Adi Center va ofera in mod gratuit posibilitatea de a realiza felicitari de Craciun printabile online cu un software online gratuit pentru design felicitari si invitatii – felicitari de Craciun cu mesaje de Craciun (urari de Craciun) printabile si felicitari de Craciun virtuale (felicitari de Craciun muzicale in format Flash – fisiere .swf).

Felicitarile de Craciun virtuale gratuite (felicitarile de Craciun muzicale Flash) si personalizate cu mesaje de Craciun (urari de Craciun sau  urari de Mos Craciun) pot fi trimise prin email prietenilor, colaboratorilor, partenerilor de afaceri sau membrilor familiei direct din website-ul Adi Center cu ajutorul interfetei software-ului gratuit de felicitari virtuale de Craciun (felicitarile virtuale muzicale de Craciun sau varianta printabila a felicitarilor virtuale de Craciun).

Felicitari De Craciun Design Software Gratis – Trimiteti Felicitari De Craciun Gratuit Prietenilor De Aici

Felicitarile de Craciun se pot tipari pe orice material suport la Adi Center prin servicii de print digital felicitari de Craciun. Pentru a tipari felicitarea dumneavoastra de Craciun aveti posibilitatea sa o trimiteti direct la adicenter@yahoo.com sau salvati fisierul PDF corespunzator felicitarii de Craciun si ulterior il trimiteti in acelasi email pentru print, cu specificarea materialului suport pentru print si cantitatea dorita.

Felicitarile de Craciun nu necesita realizarea prealabila a unui cont pentru utilizarea gratuita a soft-ului destinat design-ului felicitarilor de Craciun si a invitatiilor printabile sau virtuale (felicitari muzicale de Craciun).

Felicitarile de Craciun printabile sau virtuale (muzicale) se pot realiza in cativa pasi simplii utilizand interfata prietenoasa a aplicatiei online pentru design felicitari si invitatii online.

1. Alegeti O Imagine De Fundal Din Computer-ul Dvs – apoi cu ajutorul butonului Selectati Fundalul Pentru Felicitare din bara meniului superior – trimiteti imaginea fundalului felicitarii de Craciun pe server-ul Adi Center.

2. Utilizand Butonul alaturat butonului mentionat anterior (Selectati Fundalul Pentru Felicitare) si anume butonul Ajustati Dimensiunea Fundalului La Aria Activa (aria activa corespunde dimensiunii reale a felicitarii de Craciun exprimata in pixeli) – incadrati imaginea in limitele felicitarii dumneavoastra.

3. Cu Butonul – Selectati Obiecte Grafice Pentru Felicitare, puteti adauga alte imagini (din computer-ul dumneavoastra) PNG sau GIF cu background transparent, astfel incat sa obtineti incarcarea grafica dorita a felicitarii de Craciun. De exemplu puteti gasi cateva imagini de Craciun interesante aici.

4. Utilizand Butonul Text, adaugati orice mesaj de Craciun sau nota personala text felicitarii de Craciun. De asemenea, puteti schimba culoarea textului, a casutei text si a fundalului acestuia prin optiunile de meniu corepunzatoare.

Daca doriti sa trimiteti felicitarea de Craciun prin email, butonul de culoare galbena, in forma de plic denumit „Trimiteti Felicitarea” (situat in stanga sus) va aduce in prim plan o fereastra unde trebuie sa completati numele destinatarului si adresa de email a acestuia, precum si numele si adresa dumneavoastra de email.

Din aceeasi fereastra aveti posibilitatea de a printa felicitarea pe imprimanta dumneavoastra sau pe un printer virtual.  De exemplu, instaland imprimanta virtuala PrimoPDF (Adobe PDF Converter Free – mai multe detalii conversie documente PDF software gratis), selectati la faza de print printer-ul virtual PrimoPDF si puteti salva felicitarea de Craciun gratuita in format PDF direct in computer-ul dumneavoastra.

Pentru a obtine o felicitare de Craciun muzicala trebuie sa adaugati si un fisier audio in format mp3 cu dimensiune de maxim 8 MB din computerul dumneavoastra.

Mesaje De Craciun Prin Felicitari Virtuale – Idei De Personalizare Felicitari De Craciun

– felicitari de Craciun cu mesaje de Craciun si renii lui Mos Craciun

– felicitari de Craciun cu mesaje personalizate de Craciun si peisaje de iarna

– felicitari de Craciun cu mesaje de Craciun si fulgi de zapada

– felicitari de Craciun cu mesaje de Craciun si oameni de zapada

– felicitari de Craciun cu brazi de Craciun si mesaje de Craciun

– felicitari de Craciun cu globuri de Craciun si urari de Craciun

Alte Servicii Si Noutati Care Va Pot Interesa

Conectati-va Cu Adi Center Si Aflati Ultimele Noutati Din Facebook!
Intrati Pe Facebook Si Apasati Like Pentru A Va Conecta Cu Adi Center

Vizualizati si alte noutati din categoria Download Free Software, News, Servicii.

.

Trackback